AKTUELNO

Tajni susret?!

U toku je emisija "Narod pita", koju vodi Darko Tanasijević. Njegovi večerašnji gosti su Nikola Grujić Gruja i Nenad Aleksić Ša. Usledilo je naredno uključenje.

Dobio sam jednu poruku koju moram da pročitam. "Ćao Darko. Pratim emisiju i ne verujem koliko Gruja laže. U sredu, 26.08., bio je u tržnom centru u Pančevu sa Mimom. Kikotali su se i bili veseli, Gruja je nosio kačket, pokušao je da se sakrije, ali mu to nije uspelo. Svi su se okretali za njima. Prošla sam pored njih bar tri puta, prema tokme, neka ne se*e, oni su zajedno" - napisala je anonimna gledateljka.
Ako već laže, mora da potrefi datume, 26. nije bio u sredu. Ja ni ne znam gde je taj tržni centar u Pančevu, zaista ne znam. Ona je probrkala i datum. Gospođice, kada lažete, lažite kako treba - rekao je Gruja.

Foto: TV Pink Printscreen

Dobro veče, Darko. Ja sam Nevena sa Vidikovca. Pozdravila bih Ša i Gruju. neka žive svoje životer, to im želim od srca. Sve i svašta se dešava, ne zna se šta donosi dan, a šta noć. Ništa nije zagarantovano u životu - rekla je gledateljka.
Sve ima svoje u životu. Nadam se da moj put više nije trnovit, biće valjda sve lagano, pa neka traje - kazao je Ša.
Sve same pohvale za tebe, Ša, pratila sam te dok sam bila klinka. Želim ti da ti karijera bude sve veća i uspešnija - kazala je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Uskoro izlazi moja pesma sa Minom, nadam se da ću se vratiti na velika vrata. Jedva čekam da je čujete. Ja sve iz inata mogu da uradim, jedva čekam da demantujem sve osobe koje sumnjaju u moje kvalitete. Neka misli ko šta hoće,ali ću ja dokazati da nisam "nestao" sa scene, jači sam nego ikad - kazao je Ša.
Bolje i jedna pesma koja je kvalitetna, nego nekoliko koje niko neželi da sluša. Grujo, kako te nije srsamota da kažeš "Videćemo se na mojim nastupima, ukoliko budete imali pare", jako je ružno - kazala je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Ta gospođa je rekla da ja nemam novca, nisam prvi aludirao. Ona je prva započela, ja sam joj samo uzvratio. Ja ne bih mogao nekomnešto da kažem, ukoliko me neko prvi nije potkačio - kazao je Gruja.
Mi koji nemamo novca to gledamo drugačije na sve to. Osećam se uvređeno - kazala je gledateljka.
Od mene možete da čujete da idem na mnoge humanitarne organizacije, gde pevam. Ja zaista ne želim da vređam nekoga prvi - kazao je Gruja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: S.Z.