AKTUELNO

Nije mogao da sakrije oduševljenje!

U toku je emisija "Narod pita", koju vodi Darko Tanasijević. Njegovi večerašnji gosti su Nikola Grujić Gruja i Nenad Aleksić Ša. Usledilo je naredno uključenje.

Grujo, koliko je tebi bilo teško da saslušaš Nenadove savete. Verovao si sigurno da ti misli dobro, ali si slušao i sebe - rekao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja kada imam cilj, idem do kraja. Ja sam tada ostavio ženu, jer sam tako hteo. Kada mi neko da prijateljski savet, ja toi cenim, ali slušam isključivo sebe. Mene je ipak srce vodilo - rekao je Gruja.

Foto: TV Pink Printscreen

On je slušao šta mu pričam, bio jam jedan od retkih koji mu je sve iskreno govorio. Mima je meni bila draga, nije mi se sviđao njijhov spoj - kazao je Ša.
Ja sam prepoznao njegovu dobru nameru, plakao sam mu na ramenut. Teogora, moja sestra, potvrdila je da mi je zaista bio iskren prijatelj - rekao je Gruja.

Foto: TV Pink Printscreen

Dobro veče, Ivana iz Beograda kraj telefona. Prvo bih da pozdravim Ša, on je bio moj favorit, pravi je paketić. Gruju bij isto pozdravila, podržavam ga u svemu, treba da ignoriše sve loše što mu govore. Gruja mi je bio jako interesantan - kazao je Gruja.
Eto, bar da posotji neko ko mene podržava - rekao je Gruja.
Samo sam htela da dodam da mi je neverovatno da Gruju osuđuju, Ša podržavaju, a imali su slične situacije, to je jako kontradiktorno. Govore da Gruja ima karijeru, ne bi ulazio u rijaliti, a Ša je ušao nakon svoje višedecenijske karijere u rijaliti. Grujo, oduševljena sam kakve vokalne sposobnosti imaš - rekla je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Dobro veče, Ljilja Selimović kraj telefona. Pozdravljam vas sve puno. Tri lepa momka, ne zna se ko je lepši. Ne bih da kritikujem, sve psovke koje sam čula, ner želim da nekom govorim da li je to lepo ili ne. Najmoralniji mogu da pogreše i u poznim godinama. Čestitke za Grujine vokalne sposobnosti. Sva trojica ste uzički nadarenbi. Darko, znam da i ti prelepo pevaš. Volela bih da čujem kako pevate Milan, Dušica i ti. Darko, ti imaš prelepe trilere. Ja ću sad da zapevam - kazala je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: S.Z.