AKTUELNO

Bukti rat!

U toku je emisija "Narod pita", koju vodi Darko Tanasijević. Njegovi večerašnju gosti su Stefan Krstović Krle, Djole Kralj i Lazar Čolić Zola. Usledilo je naredno uključenje.

Đole, šta kaže Veternik nakon svih skandala - upitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

To je sve bila šala, zaista. Lepo jedno detinjstvo, sreo sam drugaricu nakon emisije i slatko smo se ismejali. Moje komšije to nisu shvatile ozbiljno, sve u svemu, ništa loše - rekao je Djole.

Pušten je video-prilog Djoleta Kralja kako svojim cimerima prepričava urnebesno smešna dešavanja sa njegovog nekadašnjeg posla.

Smradu kaži da sve vreme pratimo televiziju "Pink", to je jedini kanal koji pratimo dok je Miljana u bolnioci. Ne spavam uopšte, emisiju gledam ko god da je gost. Ženu koja se uključila želim da pozdravim, znam da će se ljutiti, ali je pozdravljam od srca jer je sve rekla kako jeste - glasila je poruka Marije Kulić.
Ja dajem do znanja da je automatski slagala. Ona je rekla da ne gleda emisije u kojima sam ja gost. Uključio sam se i pitao Bebicu "kako mogu da maltretiram Miljanu, ako ona samovoljno želi da priča sa mnom pola sata?" Za nju sam imao pitanje "Šta je motiv da se žena kojoj je ćerka u bolnici pojavljuje u emisiji?" Ona nije znala kako da odgovori, na kraju se izvukla. Ja sam je matirao. Nema potrebe da me vređa, ja nju ne vređam. Ja sam streptomicin za nju, a Miljani želim brz oporavak. Svaka čast Mariji na majčinstvu, ali ne može protiv mene - rekao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja Mislim da je Marija zaljubljena u Zolu - kazao je Đole.
Nek' se Marija oglasi, treba da odgovri Đoletu da nije zbog mene gledala. Ne verujem da je zaljubljena u mene, starija je žena, ali sada neka bude objektivna, pa neka kaže - kazao je Zola.
Zola, opet s tezge u emisiju - glasila je konstatacija sa Tvitera.
Nisam s tezge, nego iz kreveta - kazao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: S.Z.