AKTUELNO

Puna kapa!

U toku je emisija "Narod pita", koju vodi Darko Tanasijević. Njegovi večerašnji gosti su Lazar Čolić Zola, Đole Kralj i Stefan Krstović Krle. Usledilo je naredno uključenje.

Dobro veče, Jasmina kraj telefona. Prvo želim da pozdravim sve u studiju. Moj favorit je bio Filip Car. On je iskren, šmeker, frajer. Jako mi je žao što nije pobedio. Da njega nije bilo,ne bi bilo Dalile i Dejana - kazala je gledateljhka.

Foto: TV Pink Printscreen

Saglasan sam sa vama, ja sam tako nešto rekao. Car je sve izneo na svojim leđima. Budućnost svih njih je zavisila samo od Filipa - rekao je Zola.
Pozdrav i za Zolu, otkačio se od Kulićki već jednom - kazala je gledateljka.
Ja sam sve to već uradio. Otkačio sam se odavno od toga. Ja malo čačkam, oni se prime. Nemojte se prostirati onoliko koliko niste dugi. Ispada da sam ja najgori u celoj toj priči. Ja nisam cvećka. ali je i Miljana kriva za neke stvari. Mariji su samo pare u glavi. Znam ja sve to, postala je nemoćna. Treba da kaže samo da je ja ne interesujem, da me ne dira. Govori kako sam ih iskoristio, uzeo pare, ma nek' mi si*a ku*ac. Ispada da su mi Kulići kupovali gaće, vidi se kako sada živim bez njih. Neka me puste više da živim na miru - kazao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako komentarišete navode da je Zola Filipov potrčko - upitao je Darko.
To su gluposti, oni su iskreni prijatelji. Pošteni su, dobri momci. Želim im puno uspeha u životu - rekla je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Ljudi moraju da shvate neke stvari, Filip i ja smo dve različite osobe. On je malo srčaniji. Spremao mi je hranu u Zadruzi, oduševljavao sam se svaki put iznova, sprema bolje od moje Bose. Rodilo se iskreno prijateljstvo među nama, osećam da smo obojica iskreni - kazao je Zola.
Bolje Filipov potrčko, nego Kulićkin - rekla je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: S.Z.