AKTUELNO

Situacija se ne smiruje!

U emisiju "Narod pita" uključila se prva gledateljka za večeras i svojim pitanjem napravila totalnu pometnju u studiju. Mića je ponovo napao Anđelu, uključila se i Milica.

Ovde Slavica iz Lazarevca. Ovo je strašno i nepoštovanje nas gledalaca. Neću reći šta mi je strašnp jer ću vas zamoliti da me ne isključite. Pitanje za Anđelu. Prelepa si i ne obaziri se na ta neka pitanja i skakanje jer je taj čovek branio ženu koja je prevarila ceo svet - rekla je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je bila njena najbolja prijateljica. Ja sam govoriod a se sa njom ne druži, tako da zante. Ja sam samo govorio istinu, nisam bio prijatelj - rekao je Mića.
On je branio osobu koja je prevarila celu naciju. Ti si zauzela treće, a ona drugo mesto - rekla je gledateljka.
Pitajte svoju ljubimicu šta je sa njom radila pola godine. Sa tom takvom ženom. Ona je bila najbolja prijateljica te žene, a ona proziva mene - rekao je Mića.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Anđela da li pratiš jednu poznatu učesnicu? Mislim na jednu porodičnu ženu koja ima malog prelepog dragulja, jednu malu prelepu devojčicu koju je Mića pokušao da uništi - rekla je gledateljka.
Mislite na Lunu Đogani - rekla je Ivana.
Tužba za tebe jer si rekla da se slažeš. Njoj je Mensur stiskao ruku. Sad kaže da je lagala. Ja pričam o Zadruzi. Onda ta devojka koja je tamo lagala isedela sa tim čovekom psole, a lagala svoje prijatelje da je sedela sama - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Imam pitanje za Milicu. Ušla si sa 17 godina i tamo si punoletstvo imala. Da li bi dozvolila sebi da jednom čiči od 63 godine sednete u krilo, da ga grlite i mazite kao Ana Jovanović - pitala je gledateljka
Lažeš. Ana Jovanović je sedela na garnituri i naslonila glavu, šta je tu loše? Ovo je toliko bezobrazno, da li bi Milica dozvolila i to - odgovorio je Mića.
Ja se izvinjavam gospođi, nisam dobro shvatila. Ja sebi nikad ne bih dozvolila, a to su najmanje stvari koje su one radile u rijalitiju. Bilo je mnogo gorih stvari, i da jeste i da niej radile su sve i svašta - odgovorila je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u videu.

Autor: M.M.