AKTUELNO

Muk u studiju!

U toku je emisija "Narod pita", a voditeljka Ivana Šopić večeras je ugostila Dalilu Dragojević i Anđela Rankovića

Voditeljka je uključila narednog gledaoca.

Ovde Dušanka, stanujem u Kruševcu. Želim da pozdravim sve u studiju, a najviše Dalilu. Dalila, najlepša si na svetu i moja ćerka bi bila takva - rekla je gledatlejka.

Foto: TV Pink Printscreen

Čime je pridobila Vaše simpatije - pitala je Ivana.
Da sam je ja rodila, ona ne bi bila takva. Ista je kao i ja. Ma kakav Anđelo. Glumac, glumac, znam ja da je glumac. Mogu da te zamolim Dalila nešto, pošto sam ja sa Kosova, ja sam mislila neku pomoć da mi se da - rekla je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Uzeću broj i čućemo se - rekla je Dalila.

Nakon odgledanog ljubavnog klipa njih dvoje, voditeljka je pokrenula razgovor sa Rankovićem.

Je l' su ovo vaše pesme - pitala je Ivana.
Ne da su naše, ali su bile to dve tri pesme koje su puštane. Kada smo bili u tom druženju da, ali posle toga ne...Izigrala je moje poverenje i bila je prilično ubedljiva u tome da je igrala igru. Ne dozvoljavam sebi više da me izigraju. Da, smatram da je bila igra. Ne želim sebi u životu da dozovolim, a prvo što ne zaslužujem da se neko igra sa mnom, zato što sam vredan. Nemam problem ni sa egom, ni sa kompleksima i ni sa muškom sujetom. Ja znam da sam kvalitetan na nekim poljima, ali sam bio razočaran - rekao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Misliš li da su ovi sada osmesi i sve ovo igra - pitala je voditlejka.
Mogao bih da tumačim da je u inat Gringu, Filipu, tako da sve kad sagledam, mogu da tumačim na milion i jedan način, ali ne tumačim. Dalila je neko ko voli i da se šali, pa čak i kad nije ni vreme ni mesto, ona je takva - dodao je Anđelo.
Ja sam stekla utisak da ti nikada nije verovao do kraja - rekla je Ivana.
Anđelo? Anđelo sve što ti sad priča ne priča opet onako kako misli, nego kako treba. Neka nastavi tako. Teško je živeti njegov život, da pričaš kako bi želeli ljudi da čuju. Ne bih svoj život menjala za njegov! Ne bih menjala ovo što imam mušku energiju, za ovo što se on naziva muškarcem - rekla je Dalila.
Niko te ne spušta - rekao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Njegov pogled govori mnogo toga, a reči koje izgovara su toliko nepovezane. Emisija se pretvara u napetost, da li zbog njegove neispavanosti ili moje gladi, ali Anđelo nije iskren. Za sebe mogu da kažem da sam iskrena, kajem se za svoje stvari. Da li sam igrala igru ili ne? On to najbolje zna - dodala je Dragojevićka.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.