AKTUELNO

Ostao u lepom sećanju!

U toku je emisija "Narod pita", koju vodi Darko Tanasijević. Njegovi večerašnji gosti su Ana Jovanović i Mateja Matijević. Usledilo je naredno uključenje.

Pušten je video-prilog emotivnog odnosa Ane i Mateje.

Dobro veče svima u studiju, Ana iz Niša kraj telefona. Želim da pozdravim Mateju i Anu, nju bih pohvalila. Rečita je i ima osećaj za pravednost. Ne vodi se mišljenjem mase. Zašto nemaš samopoštovanje - upitala je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Ispalo je u nekim situacijama kao da ga nemam, ali smatram da sebe jako volim. Loše sam se postavila u nekim momentima. U ljubavi grešimo, napravimo neke propuste, ali se na kraju sve vrati na svoje - rekla je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ipak se treba voditi razumom. Bila si sa Filipom, da li misliš da je on muškarac koji je za tebe, pljuje, suje, poliva vodom, ili neko ko bi te pazio - upitala je gledateljka.
Ja se nisam zaljubila u njega jer je takav. Nije radio sa mnom, kao sa nekim drugim ženama. Da sam mozak uključila tada i videla kako se ponašao sa njima, ne bih bila sa njim. Nisam se zaopitala da li će se isto desiti i meni, vodila sam se emocijama. On je u par navrata mene zaštitio, stao je u moju odbranu kad nije niko - kazala je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da si u pravu kada je tvoj stav o Anđeli u pitanju. Deluje mi kao da je istina to što si rekla. Mateja, ti imaš puno potencijala. Mogao bi se baviti glumom, muzikom, nekim kreativnim poslom. Deluje mi kao da si malo potonuo - kazala je gledateljka.
Pokušao sam da objasnim sve to, mene pojede negativna energija, sve upijam u sebe. Neke stvari bih promenio kod sebe, kao i u svbom učešću. mogao sam da budem komentator, ali ipak nije ni to za svakoga - rekao je Mateja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: S.Z.