AKTUELNO

Hit!

U toku je emisija "Narod pita", a voditelj Darko Tanasijević je ugostio Marijanu Zonjić, Sanju Grujić i Saleta Luksa

Voditelj je uključio narednog gledaoca.

Boris je kraj telefona. Pozdravljam svo troje. Imam pitanje za Saleta Luksa. Kada je bio u svađi sa Carem, kad je poslao njega i Sanju u izolaciju, zašto nije muški odreagovao - pitao je gledalac.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta da kažem na ovo pitanje? Šta? Nemam šta da odgovorim na ovo pitanje, znaš da je bila rasprava ozbiljna. Ne plašim se Boga, a ne neki Car iz tamo neke vuko**bine iz sela pored Crikvenice - rekao je Luks.
I o Sanji i o Marijani nemam loše mišljenje, moji favoriti su bili Dejan i Aleksandra. Zbog njih sam i počeo da gledam, ali i neću više gledati, jer su tamo mnogo loši ljudi - rekao je gledalac.

Foto: TV Pink Printscreen

Dragi gospodine moj, u "zadrugu" ulaze nova lica, tako da ne možete u startu da cenite. Kasnije se pokaže ko je ko. Ne slažem se sa Vama tu - ubacio se Luks.

Voditelj je pročitao naredne komentare

Luks, bruka!n Čovek u krizi srednjih godina, frflja kao pubertetlija koji se vraća sa male mature - počitao je Darko tvit.
Ja kad bih se obazirao, razboleo bih se - rekao je Luks.
Je l' može Sanja da kaže nešto, liči na moju tetku koja radi u prodavnici - počitao je Darko tvit.

Foto: TV Pink Printscreen

Okej - rekla je Sanja.
Makica svetica. Daj, bre, kao da te nismo gledali. Kasno je za pranje - počitao je Darko tvit.
Hoću, obavezno sa tobom...Ma kakvi snimci? Ja bih ih sad napu**la...Imam jednu je**nu grešku za tri godine. M*š bre!- rekla je Marijana.
Sanja, prava si damica, mogu samo da te mrze obične kokoške
Hvala. Mogu da odgovorim onom prethodnom? Njegova tetka onda ima dobar ukus za garderobu. Ako se pojavi još jedan ovakav komentar, doći ću gola - rekla je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Stara narodna kaže: "Sa kim si takav si", to ne znači da potpuno ličiš na nekoga. Prvo Dalilin brend, pa sada je ista kao ona - počitao je Darko tvit.
Hvala ti Bože što smo se našle - rekla je Marijana.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.