AKTUELNO

Burno!

Počela je emisija "Narod pita", koju vodi Ivana Šopić. Njeni večerašnji gosti su Miki Đuričić i Sandra Rešić. Usledilo je naredno uključenje.

Dobro veče, Velimir kraj telefona. Mki, mnoram da ti kažem da si jedan, jedini, neponovljivi. Što se tiče Sanre, nju moram da kritijukem. Loša si kopija Zorice Marković - rekao je gledalac.
Hvala, saglasna sam, ali se nisam trudila da budem kopija - kazala je Sandra.
Miki, da li ćeš ti biti kum na Sandrinom venčanju sa njenim bivšim dečkom Miroslavom - upitao je gledalac.
Mi smo raskinuli pre godinu dana, ne znam kakvo je ovo pitanje. On sad ima devojku, meni je jako drago zbog toga. Ne vređam se zbog toga jer ste mi rekli da sam kopija Zorice Marković, meni su govorili neke mnogo gore srtvari. Sada više ništa ne moeže toliko da me povredi - rekla je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Sandra, da li si u kontaktu sa Dalinom - upitao je gledalac.
Ne, nismo. Od žurke nas dve nismo više u kontaktu - kazala je Sandra.
Sandra, super ti je pesma i sapot. Dobro veče, ovde Zorica Marković, ovaj što mi je uzeo telefon. Ovaj što se javio je zezao Sandru. Mene samo nervira malo kada se raskokodače, inače mi je draga - kazala je Zorica.
Zorice, veruj mi, ne smeta mi kada me porede sa tobom - rekla je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Ajde, ne šlihtaj se sada jer znaš da je sve vreme Zorica slušala razgovor...šalim se. Zorice, ja bih zaista voleo kada bih te opet video u Zadruzi, da imam nekog kvalitetnog sagovornika. Jesmo se svađali nekada, ali je sve to prošlo. Sećam se kada je uvela nekog lažnog dečka, niste se nikada poljubili - kazao je Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

On je bio taj koji je ušao jer je rekao da je sa mnom, a kada sam ja ušla, samo sam se malo šalila. Sandra je teški folirant. Ona i dan danas roni suze zbog Dejana. Anđelo joj je bio dobra podrška. Ja je vrlo dobro poznajem. Miki, ja sam htela da uđem u televizor, da kažem šta imam. Nestalo je sapuna, koliko su se prali jedni od drugih. Svi znaju da Anđelo ne voli žene, on se bori da ima devojke,ali mu ne ide od ruke. Svi pričaju to za njega. Sandra isto tako zna, Dalila zna, kao i Matora. Nagledala sam se mnogo foliranja i laži, previše je toga bilo. Kada sam videla Sandru pre Zadruge 4, rekla sam joj da bude svojsa, jel tako, Sandra - rekla je Zorica.
Jeste, samo ću reći da ti neću protivrečiti, jer imam poštovanja prema tebi. Da li misliš da sam se folirala tokom celog učešća, ili je samo segment u pitanju - upitala je Sandra.
Bilo je mnogo segmenata, zaosta ne mogu da se setim čega je sve tu bilo. Ona je vrlo rečita, ima bogat vokabular, ali je u nekim situacijama vrdala. Trčala je kod jednog, drugog, trećeg, bila je trolična. Sandra, to ti ne stoji. Meni su pričali da sam dvolična, jer sam umela da se sažalim na nekog, sebe samu nisam mogla da shvatim. Suze koje si isplakala, nisu zbog Anđela, nego zbog Dejana - rekla je Zorica.

Foto: TV Pink Printscreen

Jedino u čemu nisam sa tobom saglasna je što znaš da se nekada saživiš sa ljudima, busde ti ih žao. Nekada nisam bila vrsni komentator, jer sam povlačila ručnu. Tada samo nisam želela da dovodim sebe u situaciju da se sukobim sa nekim ljudima. Ja nemam informaciju da je Anđelo gej, sada se sve više poteže ta priča, ali mene to ne dotiče. Jedino nisam saglasna je kada kažeš za Dejana, zaista, to nije bilo tako. Tvrdim da bih odsekla sopstveu ruku da sam najiskrenije bila tu za Dejana, sve ostalo je piši-briši - kazala je Sandra.
Naravno da si bila iskrena, nisi mogla to da sakriješ. Jasno ti je da je sa njim bilo iskreno, a sa Anđelom čisto foliranje. Nemam ništa protiv gej populacije, samo sam čula da je on gej. Priča se svašta i za mene. A što se tiče Miroslava, sa kojim si bila, priča se da se razvodi i da je bio sa Sandrom - rekla je Zorica.
Ne znam da je bio oženjen, mi smo bili 6 godina u vezi. Nije bio u braku pre mene, ni kada je bio sa mnom. Samo znam da sada ima novu devojku - odgovorila je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Što si uskočila u svađu između Filipa i Maje - kazala je Zorica.
Ne znam o čemu pričaš, Zorice. Nikada se nisam umešala u svađu Maje i Cara - rekla je Sanadra.
Zorica se šali, vidiš i sama - kazao je Miki.
Nije da ja ne volim Sandru, nego mi se njeno učešće ne sviđa. Da sam ja bila tamo, sve bi drugačije bilo, ništa loše - rekla je Zorica.
Kako je uticalo uključenje Zorice Marković na tebe - upitala je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Vrlo loš po mene. Ona je rekla skoro da se nikada nisam setila da sapomenem da sam započela pevačku karijeru kod nje, ali jesam. Kada se god spomenula Zorica, ja sam naglasila da je ona pomogla mojoj mami i meni. Mislila sam da će ući dok su trajale prethdne sezone. Ona je dobijala neke poruke koje nisu imale veze sa mnom, odnosno nisam ih ja slala. Bile smo u kontaktu vremenom, kada smo se videla nakon nekog vremena, pred moj ulazak u prvi rijaliti, tada smo sve rešile. Desio se intervju, u kom je rekla da je nikada nisam ni pomenula. Više puta sam istakla da sam ponosna jer mi je tako započeta karijera. - rekla je Sandra.

Detaljnije u nastavku.

Autor: S.Z.