AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Počela je emisija "Narod pita", koju vodi Ivana Šopić. Njeni večerašnji gosti su Miki Đuričić i Sandra Rešić. Usledilo je naredno uključenje.

Dobro veče, pozdrav svima. Imam pitanje za Mikija. Zbog čega ulaziš u Zadrugu 6 - upitala je gledateljka.
Prave razloge znamo , moja porodica i ja. Imam samo da dodam da je ova kuća bila uz mene kada sam ja bio na samom dnu. Kod mene se par puta dešavalo da padnem na dno i da nakon toga ustanem - kazao je Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

Koje je tvoje mišljenje o Dalili i Dejanu - upitala je gčledateljka.
Nemam mišljenje o Dalili i Dejanu. Ja sam više puta isktakao da mi se njihovo ponašanje i stavovi ne sviđaju, jednostavno. Mene su pitali šta mislim kroz rijaliti. Nekada sam govorio da je Dejan u pravu, nekad Dalila. Ona nije kriva jer se zaljubila, već jer se lošem ponaša. Ja nikada nisam želeo da se brakovi rasturaju, ali mi je poštenije da neko ode od nekog, ako ne voli tu osobu. Meni samo vređa inteligenciju kada čujem da je Dejan bio loš zbog Dalile, to ne može da bude slučaj. Dejan je loš zbog sebe, a ne zbog Dalile - rekao je Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

Miki je malo kontradiktoran - rekla je gledateljka.
Nisam kontradiktoran, samo sam realan. Uvek sam zastupao ispravan stav i nisam branio nekoga, ukoliko taj neko nije u pravu. Što se tiče Dejana i Dalile, uvek sam iznosio svoj stav - kazao je Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: S.Z.