AKTUELNO

Metež u studiju!

U toku je emisija "Narod pita", koju vodi Darko Tanasijević. Njegov večerašnji gost je Dejan Dragojević. Usledilo je naredno uključenje.

Dobro veče, Drko, Dejan treba da prepozna moj glas. Ja sam Golub, Dragan, imam nekoliko imena. Moram nešto da mu objasnim, gospođa koja se javila pre mene, lepo je rekla da su Dalila i on podneli zahtev za razbod braka. Ako želiš da se razvedeš, jako je jednostavno. Uzmeš advokata, odeš u sud, oni zi nalepe pečat i čekaš da te pozove. A ti nešto otaljavaš. Ne znam ko nas pravi ludima. Pratio sam klipove, od momenta kada je ušla u rijaliti. Imali ste tri faze. U prvoj ste se ljubili, u drugoj imali turbulencije, a u trećoj si je spuštao na najniži nivo. Nestao je nesporazum između tebe i Aleksandre, ona je imala neku prošlost, ali je ona jako poštena duša. Ti si jako arogantan. Ona je rekla da je svaka tvoja suza njoj bila teška. Ti si je sve vreme ponižavao, a ona te je iz mrtvih digla. Bio si jako alav, tebe istina pogađa. Tvoja bivša, koja je imala odnos pred tobom ti je bila draža od Aleksandre, sve vreme si mislio da ćeš se pomiriti sa njom. Kakva god da je Aleksandra, ona ima dušu voli te, a ti ništa nemaš. Do krajnjih granica si je psihički mučio. Ti nećeš da se žrtvuješ za nju, voliš još uvek Dalilu, a to ne želiš da priznaš. Mnogo lažeš, to se vidi. Možeš da mi kažeš da sam ja starac, da lupetam mnoge stvari, ali ja vrlo dobvro znam kakav si ti. Šta ti imaš - rekao je gledalac.

Foto: TV Pink Printscreen

Imam dron, imam ajfon sat, eto, to imam - rekao je Dejan.
Nećeš ti meni da soliš pamet. Znam ja vrlo dobro kakav si ti. Zbog čega nisi bio tu kada je ona trebalo da ode na operaciju, da odeš sa njom i pružiš podršku. Bila je sa majkom i sestrom tamo, a nije bilo tebe - rekao je gledalac.
Bila je sa članovima porodice, nije sa neprijateljima otišla - rekao je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti sve vreme samo lažeš, znam ja šta ti misliš. Primaš poklone, pare od ljudi, a lažeš celu naciju. Vrati sve to, ti si veliki lažov. Ti si isti kao Car, isto ponašanje imate, ništa nisi bolji. Kada si lupao glavom o zid, ja bih te pustio da lupaš još jače. Ti si nesposoban za život, jedno neiživljeno dete. Kakav ti biznis pokrećeš, gde ti je to? Ništa ti nećeš postići u svom životu. Ti si stipsa i cicija, da si normalan ti bi mami kupio neki poklon, dokaazao si kakav si. Možete da mislite šta god hoćete, mi stariji ljudi znamo ko su izodi jednog društva. Dejan nikome nije dao ninar nekom drugom, on je najveća cicija. Aleksandra je princeza za njega - rekao je gledalac.
Nisam Vas čuo - rekao je Dejan.
Kupi slušni aparat ako me ne čuješ. Sram te bilo. Aleksandra je možda imala tešku prošlost. Ona je za razliku od Dejana poštena, on je običan mućak - rekao je gledalac.

Foto: TV Pink Printscreen

Pušten je video-klip na kom Dejan vraća burmu Dalili.

Da li ti je teško kada gledaš ovo, koliko ti je bilo teško da skineš burmu i odeš - upitao je Darko.
Rekao sam i sam u videu, da li sam lud ili glup? Čudno je, jako u rijalitiju. Kao da ti je jasno, a nije. Kada si ceo dan prva tema, onda ne možeš da budeš normalan. Sve se brzo dešava. Odluke sam sam donosio, mene su držali da nešto ne uradim, a čoveka ne možeš stalno da držiš. Neki su koristili neke moje postupke, da mene predstave kao osobu koja nije pri sebi - rekao je Dejan.
Ko je najviše koritio situaciju protiv tebe - upitao je Darko.
Ne bih izdvajao, bilo je nekoliko situacija kada su mene jako osudili. Zamislite da u situaciji neko želi da mi se plibliži, da savet, ne računam one koji su sve vreme bili uz mene, a ja nisaam video skrivenu nameru. Izlečio sam se pozitivnim mislima - kazao je Dejan.
To je taj večito proračunati mozak, prepucava se preko Tedija, a koristi situaciju da ode do Bosne i sipa gorivo - glasila je konstatacija sa Tvitera.
Tviteraše koji nisu merodavni, treba pogasiti - kazao je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako možeš rođendanski poklon Dalili nazivati dugom, ona je i tebi kupila telefon - glasilo je pitanje sa Tvitera.
To je moglo odmah da se plati, a nije - rekao je Dejan.
Dejan živi san svakog tinejdžera, živi kod roditelja, ne radi ništa, svaki dan je sa devojkom i živi od finansijera, samo što nije tinejdžer - glasila je konstatacija sa Tvitera.
Mama mi je baš dala 400 dinara, evo mi ih u dđepu, sasvim dosta za hranu, san svakog tinejdžera - rekao je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Isti kao Dakica, lažan osmeh a unutra se raspada - glasila je konstatacija sa Tvitera.
Ko je rekao da sam srećan? Mislim jesam, ali ne idem okolo i pričam da jesam - rekao je Dejan.

Detaljnije u nastavku.

Autor: Pink.rs