AKTUELNO

Raskrstio sa lošom energijom!

U toku je emisija "Narod pita", koju vodi Darko Tanasijević. Njegov večerašnji gost je Dejan Dragojević. Usledilo je naredno uključenje.

Dobro veče, Anđa kraj telefona. Jako sam emotivna, želim da čestitam mom Dejanu pobedu. Ja imam dva sina, volela bih da ga upoznam pre nego što umrem. On mi je kao treći sin - rekla je gledateljka.
Hvala puno, naravno da možemo da se upoznamo, pišite mi na Inastagramu, videću poruku - rekao je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

želim da novac poptošiš u zdravlju i veselju, pozdravi svoju Aleksandru, ti si mi kao treći sin. Dejane, volela bih da dobijem tvoj broj telefona, ako bih mogla. Pozdravi majku, oca i brata, ne želim d aumrem dok te ne vidim uživo. Pozdravi tvoju devojku i roditelje, svu sreću ti želim. Darko, takođe želim i tebi - kazala je gledateljka.
Mnogi te pitaju za Husa Mujića, tvog bivšeg tasta. On nije znao da si bio u Šepku - rekao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Niko nije znao, ja sam ih sve blokirao, niko ne može da mi pošalje poruku, sve IP adrese sam blokirao. Nikakvo osećanje ne može da mi se preobudi u vezi njih, nema potrebe da mi se iko više od njih javlja. Kada sam išao sa tatom, rekao sam da nikom ništa ne govori. Rekao sam mu da upadamo kao specijalci - rekao je Dejan.
Da li si živeo neku lažnu bajku - upitao je Darko.
Jesam, imao sam neku bojanku, zapravo, ali je pala kiša i uništili su se listovi, šteta, nisu bili kvalitetni - rekao je Dejan.
Nisi u dobrim odnosima sa Eminom Mujić, Dalilinom majkom. Skoreo se pročulo da je u lošim odnosima sa Markom Đedovićem - kazao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam to znao, ali sada znam. Ne znam šta bih rekao za to - rekao je Dejan.
Dosta se pričao o Karamujiću, ja sam se čuo sa njim. Kako sada gledaš na sve to, da li ste se čuli - upitao je Darko.
Jedna devojkčica je bolesna, ona je kontaktirala moju majku, rekao sam da da Karamujićev broj. On je proveren. Završio je fakultet, čovek je učen, ljudi danas veruju u sve i svašta a ne veruju u njega - rekao je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam ga pozvao, rekao mi je da si se i ti lečio. Kazao je da si se ti izlečio, a da je neko drugi skrenuo sa puta i da ora da dođe na terapiju - kazao je Darko.
Meni je sada glava čista. Kada sam bio tamo sa njom, ja se nisam klatio dok sam bio na pregledu sa njom, neko drugi jeste. Stalno sam se pitao d ali sam mu time što sam izneo naštetio. Ispalo je sve dobro. Kada bude počela nova sezona, meni će biti lakše oko raspodele vremena. Idemo zajedno tamo - kazao je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: S.Z.