AKTUELNO

Šok!

U toku je emisija "Narod pita", koju vodi Darko Tanasijević. Njegov večerašnji gost je Dejan Dragojević. Usledilo je naredno uključenje.

Dobro veče, pozdrav za Dejana, Aleksandra je bila moj favorit. Imam par pitanja, kada su bila pitanja novinara, imao si tada razgoovr sa Sandrom Rešić, sve vreme su te pitali za nju. Ti tada nisi rekao ne možeš da se družiš sa njom, imaš devojku. Njoj nije bilpo dobro od muke, delovali ste kao zaljubljeni par. Nakon svega toga si otiššao u ekonomsko dvorište. Kako si mogao da budeš grub prema njoj, bio si mrtav hladan. Rekao si da ne možeš da biraš. Sandra je bila zaljubljena u tebe, možda smao nisi hteo da je povrediš. Sinoć je gostovala u emisiji, pušten je vaš ljubavni klip tada. Možeš li da kažeš da li misliš da je bila zaljubljena i zbog čega si bio takav prema njoj - upitala je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Svako ko podržava Aleksandru, ne bi govorio ovakve stvari. Gospođa samo baca rovca, navlači na svoju vodenicu. Rešićka nije bila zaljubljena u mene. ne sećam se da sam bio prema njoj loš i grub, jednostavno je - kazao je Dejan.
Dejan greši, on je dobar dečko. Meni je samo krivo zbog toga - rekla je gledateljka.
Nemam ja ništa protiv Vas, smao moram da odgovorim kako mislim. Situacije vam nisu jesni jer ne proživljavate sve u našoj koži. ima milion faktora koji tamo utiči na raspoloženje i kako se osećamo. Meni je lakše da kažem kako jeste i ispadam surov, nego da lažem. Kao što sam rekao da ne želim da živim sa Aleksandrom, to je bilo kada smo bili u rijalitiju. Sa ove tačke gledišta je drugačije, kada je prošlo malo vremena - kazao je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je bilo teško i zbog Aleksandre, nisam rekla ništa loše. Nisi uvek bio dobar prema njoj. Meni je drago jer ste srećni. Drago mi je što si uvideo da je ona dobra devojka, nisam ništa ružno milsila. Prošle godine sam podržavala nju, ove vas podržavam oboje - rekla je gledateljka.
Gledateljka je pomenula Sandru, mnogi su smatrali da je ona zaljubljena u tebe, a poslednje vreme njeki gledaoci misle da si ti osećao nešto ali da si shvatio da to treba da isečeš u korenu - rekao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

To je spin nekih ljudi koji gledaju, to ne može da prođe. Nismo bili zaljubljeni jedno u drugo. Bili smo samo prijatelji, ništa drugo. Ne družimo se više, ne odgovara mi. Kakva su sve prijateljstva pucala, pa su se na kraju okončala. Uvek se iznenadim kada se ta tema potegne, ne znam ko može tako da misli - rekao je Dejan.
Da li ti nedostaje Tedi - upitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne. Ne mogu da razmišljam o psu. Sve što može da mi napravi problem, ja samo sklonim - kazao je Dejan.
Šta ćeš ukoliko Huso bude rekao da će vratiti Tedija u Veternik - uputao je Darko.
Nije moj tata šišarka da naseda na sve to. Ako su tražili Tedija, neka onda bude tamo. Rekao sam da je samo marketing to što se Tedi traži, govorio sam da o njemu nema ko da brine. Sada kada sam ga predao, onda se pravi problem od toga. Neću da se pravi problem, kada su pravili problem jer ga nisam vratio, to sam učinio. Sada se pravi problem jer sam ga dao, narodu se ne može ugoditi - rekao je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: S.Z.