AKTUELNO

Šok!

U toku je emisija "Narod pita", koju vodi Ivana Šopić. Njeni večerašnji gosti su Dalila Dragojević i Filip Car.

Kažu da su veze prebukirane, da li twe to iznenađuje - upitala je Ivana.
Ne znam Ivana, ja nisam pokazao kako moj život zapravo izgleda. Ja se šalim od jutra do mraka, u rijalitiju sam bio jako nervozan, sve vreme. ne smatram sebe specifičnom osobom, ali bi bila lažna skromnonst kada ne neh rekao da zaista dobijam lepe komentare kada prođem ulicom - rekao je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Dobro veče, Filipe, želim da pričam sa tobom, upamti sve što imam da ti kažem. Ja vas gledam sve vreme, pomno pratim. Ne možeš da dođeš i da pričaš laži. Treba da priznaš da ti je Dalila ipak bila najveća ljubav. Ne Maja, već Dalila. Kao čovek od trideset godina, pravićeš je od blata. Sve te žene koje te žele, žele da uđu preko tebe u rijaliti. Dalila voli filipa, nikada joj se takva ljubav neće ponoviti. Filip je dobar čovek. Gledala sam emisiju u kojoj su gostovali Anđelo i Daliloa, ona ga je je*ala u mozak. Zaista sam iskrena, zato sam zavolela Dalilu. Kada ne može da se bori sa sobom, ona počne da se igra - rekla je gledateljka.
Tvrdite da mene voli, ima dečka, muva se sa Anđelom, ne razumem - kazao je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je obrukala Anđela, poigravala se sa njim. On se na svaku njenu reč povlačio, kao mali miš. Mića je namestio sve, da bi se Dalila oprala, u inat Filipu. Mića je naredio Luki da dođe na Dalilin rođendan - rekla je gledateljka.
A šta ako su se oboje zaljubili, možda ipak grešite - rekao je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada je bila sa Filipim, ona ga je zvala Gringom, sve je to laž što je imala sa nekim drugim - rekla je gledateljka.
Mića mi je poslao poruku: Reci da sam ja rekao Đoletu da dođe i opravda muški rod - kazala je Ivana.
Mića nikada ne spava, legenda - rekao je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: S.Z.