AKTUELNO

Drama se nastavlja!

U toku je emisija "Narod pita", a voditelj Darko Tanasijević je ugostio Dalilu Dragojević, Dejana Dragojevića, Filipa Cara i Anđelu Đuričić

Darko je poveo razgovor sa Dalilom i Carem.

Da li je tebi čudno da posle svega što ne možete jedno drugom da pruđite ruku - pitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemam ja problem sa tim da joj pružim ruku. Generalno, meni posle "Zadruge" bude krivo što sam masu tih nekih stvari tako desi. Ja više nemam ni ljutnju prema njoj, a sada je više kao kolege iz "Zadruge". Nikada više u životu ne može da dođe do svađe između nas dvoje...Imali smo i tu neku intimu, svašta nešto, prošli dosta toga, pa je čudno da dođemo jedno nasuprot drugog, verujem da je i Dejanu i njoj tako čudno. Nemam problem da joj pružim ruku, ali sam video kakav ona ima gard - rekao je Car.
Je l' si ti muškarac koji može da sruši taj gard - pitao je Darko.
Ja sam srušio...Dalila je što se toga tiče plitak potočić, šalim se. Niti postoji tu nešto, niti ima prostora za prijateljstvo, dva različita sveta smo. Davati ruku nekome ko je učinio dosta loših stvari, kome si učinio dosta loših stvari, mislim da ne - dodao je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Dalila, kakav je tebi osećaj kada sediš preko puta Filipa - pitao je voditelj.
Dosta sam situacija preživela, a nisam bila svesna kad sam izašla. Nije me zanimalo šta se dešavalo u "Zadruzi". I onda je krenulo da se dešava sve što se dešavalo i kada sam došla kući i odgledala, ja sam samo rekla: "Je l' si imala ti oči i uši? Šta si sebi dopustila?". Rekla sam da nije to to i nije bilo vredno apsolutno ičega, ali isto tako nisam neko ko se kaje. Sportske pozdrave možeš imati sa nekim ko nije povredio ni tebe ni tvoju porodicu, nego ste na terenu. Ne, neću mu nikada moći oprostiti, drago mi je da razmišlja u pravcu da mi neće pružiti ruku, jer mu nikada ne bih uzvratila - rekla je Dragojevićka.
Da budem iskren. Ti šlageri mogu da prođu kod nekih njenih papaka, to kod mene, vidi...Ti znaš da sam ja streptomicin za sve te budale iz rijaltija, a kamoli Dalilu. Mi smo svesni bili tih scena, gledali smo ih i u "Zadruzi", a i mi zajedno. Sve ovo napolju što radi, alkohol, izlasci - ubacio se Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Da, jesi me prekidao! Nek se brinu oni sa koga oni skaču, pa se brinu na koga Dalila skače. Gde oni skaču i kuda? A pitanje je na kakve profile skaču. Mene su tvoji uhodili - dodala je Dalila.
Ja pričam o tebi, da si me ti uhodila - rekao je Car.
Dajte mi dokaz da sam ja nekoga uhodila. Ovaj dečko je kod mene blokiram od dana kad smo raskinuli. Ja od kad sam izašla, znaš koloiko je uvreda izneto na moj račun - drala se Dalila.
Rekao sam joj da ode. Posle toga je bilo pretnji, ja sam snimio - rekao je Car.
Od dana kada je Dalila otišla od Filipa, nije dobio ni jednu poruku. On je meni slao poruke navodno jer je čuo da sam loše. Ma*š klošaru, zaboravi ovaj broj! Ti si za mene dno dna! Ne samo on, nego većina kada im daju aplauz kada neko priča loše o meni, a oni pomisle da idu u visine jer su mene ponizili. Dalila je za vas sve izmislila svet, za mene ste vi niko i ništa. Nema za šta ker da vas ujede. Pare što ste zaradili potrošili ste na prostitutke, na taj kriminal, a ljudi na splavu im samo lupe ćuške. Znaš šta su radili u Hrvatskoj? - rekla je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako ako se ona ne bavi mojim životom i ne uhodi me, zna sve - rekao je Car.
Ne postoji naša zajednička grupa koju ja pratim, blokirani su - urlala je Dragojevićka.
Šta se imaš izvinjavati, vrati im pare koje si im uzela...Živi na korist, da da onu stvar kako bi joj kupili roleks. To su moralne nakaze današnjeg društva. Ona je plakala zbog svog oca, a nije provela dva dana sve zajedno sa ocem - rekao je Car.
Bitno je da nikada nismo obijali kioske, vaćarili žene za pare i ostalo. Ja nikome novac nisam otela, nego sam dobila na poklon. Crikvenica nije velika, Opatija, Rijeka, imamo mi mnogo momaka koji mnogo znaju o tim starosedeocima iz Crikvenice - rekla je Dalila.
Hoćeš se ugasiti, šta si se uspal**a toliko - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

On je blokiran, Dejan je blokiran, šta će mi - rekla je Dalila.
Zna se ko ima lažne profile... - rekao je CAr.
Čovek nema vozačku, pa hoće meni nešto da kaže. Koliko sam ih promenila, ja sam sebi obezbedila bar nešto - rekla je Dalila
Ja što obezbedim, ne moram da slikam. Čime se baviš? Kako zarađuješ - pitao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Uživam u životu, zaradila sam dovoljno - rekla je Dalila.
Čeka nekog Gringa da je negde odveze, da mu da onu stvar - rekao je Filip.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.