AKTUELNO

Šok!

U emisiju "Narod pita" uključila se naredna gledateljka, koja je porazgovarala sa Dejanom o njegovom preporodu nakon Dalile, pa je Car otkrio da je Dalila bila sa oženjenim čovekom.

Ovde Vesna iz komšiluka. Dobro vas našla. Pohvalila bih tebe Darko, sjajan si. Deki, čestitam ti na pravoj pobedi i na svemu što si izdržao. Pošto si rekao da ćeš u emisiji reći sve što imaš, šta je to? - pitala je gledateljka
Neću, sad je poslednja emisija. nema šta. Ja da pričam u prazno neću. Da mi treba dokazivanje, pričao bih, ali ja sam pobednik i to nije moj nivo - rekao je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Kad si progledao? - pitala je gledateljka
13.01.2022. Tad mi j eprogledala i lobanja - rekao je Dejan.
Filipe, pričali smo pre nek veče. Dalila je posle 4 godine braka javno prevarila Dejana, da li misliš da bi i tebi nabacila rogove? - pitala je gledateljka
Sigurno bi se negde sa strane po*eftala. Sigurno bi se olinjala, ali ne verujem da bi me ostavila. Ne bih oprostio, ali bih predosetio i osetio. Dejan je dosta bio mlad, ne bih se baš sa njom mogao zavaljati u dugogodišnje odnose. Ja sam ful minutažu odradio što se tiče nje - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona nije za brak - rekla je gledateljka.
Imala je brak, mene, pa brak, pa Gringa, neke dve, tri kombinacije sa strane i sad dečka, i nešto od ranije - rekao je Car.
Da li je po tebi muška i ženska prevara ista? - pitala je gledateljka
Prevara ko prevara, uvek se veća težina daje ženskom bludu i nemoalu - rekao je Car, pa dodao:

Foto: TV Pink Printscreen

Bila je sa oženjenim čovekom nakon petice - rekao je Car
Ove seljačke fore i bacanje peckalica, mani me. Debilčino otkud ti zanš šta sam ja, kad i sa kim. Izađite mi svi kolektivno iz života. Bolim vas i ne prolazim - rekla je Dalila.
Ona je dvorska luda bila deset meseci i sad napolju. Radila me je na se*sipil - rekao je Car.

Detaljnije u videu.

Autor: M.M.