AKTUELNO

Sad je sve jasno!

Počeo je "Pretres nedelje" . Tema razgovora je Anita Stanojlović.

Foto: TV Pink Printscreen

Zorice, toliko da je devojke ne vole ja nisam shvatio - rekao je Milan.
Ja sam i Maji i njoj dala 12 poena. Dopala mi se, nisam znala da ima veštačke grudi. Nisu prevelike prema njenim proporcijama. O ukusima je diskutabilno pričati, sa moje tačke gledišta ona potpuno prirodno izgleda. Savršeno, porodila se. Jako je drska, ima probleme vezane za Marka i zapetljala se u svojim lažima i namerama. Hoće sve odmah i sad ali to može samo kući. Ona je apsolutni pobednik, devojke su ljubomorne, njihov problem - rekla je Zorica
Da li si ljubomorna na Anitu? - pitao je
Nemam razloga niti sam ljubomorna. Nije ovo što doživljava ništa strašno, blagi konflikti sa dve tri devojke. Neka je ogovaraju, ona nema ništa sa tim, svako ima neki razlog. Komentariše se da zbog njene nadmenosti i toga što priča da je najlepša i najbolja, to ljude iritira. Bila je mrtva trka izmežu Maje i nje, meni je iskreno Maja lepša - rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Dobro, ti voliš te Mensurove bivše - rekao je Milan.
Rekao si da je ona najgore nešto što je došlo - obratio se Milan Bilalu.
Da jer je išla sa jednim, drugim, petim, desetim momkom. Nijedna nije išla skakati po sedam frajera. Ne može me devojka odvući u wc i reći:"Ti si mi u planu" - rekao je Bilal.
On je odbijen sa moje strane, pa ga pucaju kompleksi. Tražio je da ga poljubim, a ja sam mu rekla da mi se sviđa drugi dečko. Primetila sam da me neke ne vole - rekla je Anita.

Foto: TV Pink Printscreen

Vas dve ste bile konkurencija po glasovima žirija - rekao je Milan.
Lepota je u oku posmatrača. Svako ima pravo an svoje mišljenje i ukus. Ja sam joj čestitala, lepa je i mlada. Prema meni je okej, ja je nisam doživela nadmeno, ali mi se ne sviđa ta priča za prepiske, rekla sam joj već. Mojih priča je previše da bih se bavila tuđim pričama - rekla je Maja.
Čime je zaslužila da je toliko ogovaraju? - pitao je Milan.
Meni je ona skroz okej i jako lepa. To što je uradila grudi, Bože moj, srazmerno je sve. ju ne vole zbog Marka Markovića jer je najpoželjniji i najbliža je sa njom. Svaka bi htela da se nađe an njenom mestu i spava pored njega, osim mene naravno. Ona ima problem samo zbog njega - rekla je Aleks Nikolić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u videu.

Autor: M.M.