AKTUELNO

Novi haos!

U toku je emisija 'Izbor potrčka', a Lepi Mića je otkrio ko je njegova Omiljena ličnost za ovu, prvu nedelju nove sezone i napravio opštu pometnju.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ću izabrati malu Aleksandra Momčilović. Ti si omiljena! Molim vas, pustite me da kažem, vi ste svi omiljeni u mom srcu, ali ovo je moja odluka - rekao je Mića.
Nisam ovo očekivala. Ne znam zašto baš ja, to mora Mića da vam kaže... Imamo dobar odnos, on me savetuje... - rekla je Aleksandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Daleko će dogurati sa ovom titulom - dobacio je Miljan.
Što se mene tiče, ona je daleko dogurala, evo pokloniću joj i stan - viknuo je Mića.
Ma ja sam se našalio, o čemu se radi - vikao je Miljan.

Foto: TV Pink Printscreen

Šalio se ili ne, sve sa kojima sam ja bio dobar su daleko dogurale. I Kija i Nadica i ostale, sve su bile dobre sa mnom - uzvratio je Mića.
Ma nemoj molim te, one su daleko dogurale jer su imale lažne priče i folirale se, daj ne za*ebavaj - vikao je Miljan.
Sve su bile dobre sa mnom ja sam ih savetovao jer znam kako treba i naravno da su daleko dogurale, zašto ste ljubomorni - nastavio je Mića.
Niko nije ljubomoran ja sam se čak i smejao, nisam mislio ništa loše... Da se razmemo, ne treba da se sluša sve po svaku cenu! Je*eš pare, nekad je biti bolje čistog obraza i jesti pasulj nego praviti od sebe budalu - govorio je Miljan.
Ja biram, ja sam vođa, duboko me boli ku*ac! Ja sam uspešan otac, dobar muž i bogat čovek, šta vam to smeta? Ja ovde stvaram šampione, ja ovde pišem istoriju! - urlao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.