AKTUELNO

Ori se Bela kuća!

U toku je emisija "Pretres nedelje", a voditelj Milan Milošević je dao reč Sanji Grujić kako bi prokomentarisala ono što je Robert Mitrović otkrio o Viktoriji Mitrović.

Da li on priča istinu ili ne? Ne mogu to da znam. Ja sam pregledala neke teme koje su bile prošle godine. Videla sam da je to pričao i tada. Tražila sam i novinske naslove, pa sam se prisetila priče da je ona tek nakon dva meseca rekla svojoj tetki. Rekla je da je sveštenik oslobođen, pa da je pokrenuta ponovo parnica, zato što nisu našli dovoljno dokaza. Neka organizacija koja je zadužena za žrtve od silovanja, joj je ponudila novac, ona nije htela da ih prihvati. Ona je pričala da on dete nije hteo da vrati nakon mesec ipo dana. rekla je da je povela neke batinaše iz straha da ih ti opet ne odvedeš, nego da su bili sakriveni u žbunju. Rekla je da ste bili u besparici - rekla je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja uopšte nisam hteo u brak da ulazim. Situacija se desila da smo bili zaljubljeni jedno u drugom - rekao je Robert.
Tvoj tata je dugovao Viktorijinom tati pare, tako je ona nama pričala - rekla je Matora.
Ma kakve pare, to su budalaštine. Kad je otac video koliko ona pati za mnom, rekao je da ona bude tu dva-tri meseca. Rekao sam da ne želim da se ženim, on se nije vratio, pao je u zatvor - rekao je Robert.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovde ima dve priče. Ona je pričala da je bilo tuča, dugova para i ostalo. Da je tvoja porodica prevarila njenog tatu i da ste ga prebili - ubacio se Mića.
Za to silovanje, ja prenosim ono što je ona meni rekla - rekao je Robert.
Šta je istina? Budi pošten do kraja. Ovde je Viktorija pokazala da ume da laže - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Nekad je bolje da dete odrasta u hraniteljskoj porodici, a ne da mu majka na nacionalnoj televiziji priznaje da je prostitutka, nego da bude sa čovekom koji je rekao da jedva čeka da njeno dete napuni 14 godina kako bi spavao sa njom, a ona je u tom momentu imala četiri. Takođe, da posle toga ode i legne u krevet sa njim i ima se*s - rekla je Sanja.

Jelena Golubović je dobila reč.

Koliko je prošlo od momenta od kad je silovana do momenta kada je podneta tužba - pitala je Jelena.
Pa prošlo je, dva meseca - rekao je Robert.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li postoje dokazi od ginekologa - pitala je Jelena.
Ne razumem se ja u to. Nemam ja, nisam ja silovan - rekao je Robert.
Kuče kad kupuješ, gledaš ko je i šta je do sedmog kolena. Da li je svestan da neko od njih dvoje da kada se pokrene ponovo postupak, da će ići u zatvor? Ili on ili ona koji lažu - rekla je Jelena.
Milane, tebi se obraćam. Na početku sam rekao da diktiram ono što mi je ona rekla. Ja ne znam, nisam bio prisutan - rekao je Robert.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne možeš da miriš ljude na silu - skočila je Marina.
To sam i rekla, jedna strana mora da se obrati. Ako hoće suočenje sa ženom, da viđa dete, može da se obrati medijatoru - rekla je Jelena.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.

#Zadruga