AKTUELNO

Rekao sve!

Marko Marković je razgovarao sa Drvetom Mudrosti. Naime, on je otkrio u kakvom je odnosu sa Anitom Stanojlović pa je priznao koliko mu se sviđa ona i da li ima prostora za njihovu vezu:

Drvo ovde su dobri ljudi, zanimljiv. Moram da kažem da se družim i sa mnogo muškaraca i žena, ima finih ljudi. Posebno da mi se ne dopada nema niko, za sada, ali verovatno će biti - rekao je Marko, pa progovorio o izboru potrčaka:

Foto: TV Pink Printscreen

To sa hteo i sinoć da prokomentarišem, a očekivao sam da ću biti jedan od potrčaka, ali nisam znao sa kim. Ja problem nemam sa tim, a sa kojom je namerom stavio nas dvoje, znam da ništa tu neće biti ništa zanimljivo. - rekao je Marko kada ga je Drvo pitalo za Anitu.
Mi smo se čuli pre Zadruge, nije tu bilo ništa specijalno, jeste ona prelepa, zgodna, prvukla mi je pažnju, ali nije sve u fizičkom izgledu, pustio sam vreme da vidim neke stvari. Iskreno moram da kažem kroz Mićinu igru istine sam dosta saznao i sinoć posle nekih komentara sam siguran da ništa neće biti od te priče. Meni je bilo jako krivo kada sam čuo da je dala neke naše prepiske novinarima, iskreno smatram da ako joj se sviđam da to ne treba da radim, to me je baš razočaralo. Verujem da je ona to uradila sa namerom da bi privukla medije. Kada sam to čuo od više osoba, moram da kažem da mi je to baš ružno - rekao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Možda se ona nije snašla - reklo je Drvo.
Moguće, možda kaže neke stvari koje ne zna, ali da flertuje sa drugima to mi je baš ružno - dodao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: N.B.