AKTUELNO

Zahuktava se!

Emisija "Amnezija" se nastavila nakon muzičke pauze. Za vreme pauze, Anita Stanojlović je predložila Milici Veselinović da imaju trojku sa Markom Markovićem, kako on ne može da se odluči za jednu takmičarku. O ovome je odmah Miljan Vračević ispitao Anitu.

Pa ne može da se odluči... - rekla je Anita.

Foto: TV Pink Printscreen

Njoj to odgovara, meni ne. Ja ću sa Markom pričati o nekim stvarima... Ja sam njemu sve rekla, on zna, neću u tuđe ime da pričam - rekla je Ana.
Milice i Anita, hvala vam na gostovanju, ipak je ovo za intimnije uši - dodao je Miljan, a zadrugarke su otišle i ostali su samo Ana i Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Devojke su otišle, pitanje, budi iskren, reci Ani o čemu se radi - rekao je Miljan.
Kazaću, ali moram još nešto. Da sam možda već prvi ili dan ušao u neku priču sa Anitom i da se čuju neke priče, odmah bih se razišao. Pustio sam vreme da se čuju neke priče, pokazalo se šta i kako. Anita sigurno ne posle onih priča. Što se tiče mog druženja sa Anom i sa Milicom, pustiću vreme da se pokaže, dani su pred nama. To ne zavisi od mene, ja ne treba ništa da dokažem, već vreme i one... Ja samo kažem da ću da pratim. Ne žurimo nigde, sve što je brzo to je i kuso - istakao je Marko.
Znači u opticaju su Milica i Ana - dodao je Ša.
Družimo se, lepo nam je. I Ana i Milica su super devojke - govorio je Marković.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Ana Spasojević

#Marko Marković