AKTUELNO

Haos!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca". Voditelj Milan Milošević podigao je Uroša Ćertića da komentariše Marka Markovića i jnegove odnose.

Foto: TV Pink Printscreen

Vi kao da pričate o akademskoj građanki. imamo nas dvojica dosta zajedničkih prijatelja. Pao je pod pritisak i srozao se što je bio sa devojkom koja se sa golim si*ama šetala po terasama, gu*ila, ali dečko na tvom nivou nikad nije trebao da dozvoli da bude sa jednom takvom. Taj dečko treba da bude sa ćerkom Milke Forcan a ne sa Stanijom koja se za paparaco šet agola po terasi. Ti imaš ponašanje, genetiku i izgled da ti biraš, a ne ove. Samo kreten muškarac priča da nije u redu da ne prizna šta ste radili - rekao je Ćertić.
Rekla sam da nije fer da se pravi lud - rekla je Anita
Ne može da bude Boginaj od metar pedeset, atraktivna okej jeste. Jel ste vi ludi bre? Daj molim te, ti si za nju Ajnštajn. To se je*e utorkom uveče u šest ujutru kad se ne javljaju drugih pet. On ima ime i reputaciju jer je uspešan amneken, lep i ume da se ponaša, a ne zbog čobanke koja se šeta za džabe - rekao je Uroš.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona što se tiče društvenih mreža stavra lošu sliku, ali tokom tri godine je njen telefon meni bio dostupan. Niejdna poruka, poziv, sastanak bilo šta, ja sam svuda išao sa njom - rekao je Marko.
Stanija je reper starletizma u Srbiji. Prva je čepila pi*ke na instagramu i prva je dobila fejk stavri od toga. Ja kažem šifra seno, ona ode gore i ja je iz*ebem i završim - rekao je Kristijan.
Ja ne mogu da kažem, nisam posumnjao jedan odsto u nju - rekao je Marko.
Ne kažem sa tobom, nego pre tebe šta je radila. Dečko kao ti nije trebao da joj da šansu - rekao je Ćertić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u videu.

Autor: M. M.