AKTUELNO

Oduševila je sve zadrugare!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca". Voditelj Milan Milošević pročitao je naredno pitanje koje je bilo za Kristijana Golubovića.

Misliš li da će mala Valentina da se snađe do kraja "Zadruge", biti srećna i naći dečka koji je voli i poštuje. Toliko je volimo da to nije normlano - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je mene zvala "čiko i tata", fantastično dete. Namučena, teška priča i dao sam joj savet da ne trči pred rudu i ponaša se pristojno. Treba da bude vickasta, vrckasta i nasmejana. Ona juri da se našali, krade naše fore i zanat, ali mislim da će se snaći. Pekla je hleb, prala je šljive i ostale stvari sa prodociom. Ona se teško borila, nije imala tatu, nego očuha. Samo da izbaci cigarete, više hoda i prestane da psuje. To je divno dete i to nam je mezimče. Ako joj treba pomoć, tu smo za nju - govorio je Kristijan.
Htela bih da se zahvalim gledaocima i svim ljudima ovde koji su me poslušali. Drago mi je da sam ovde sa svima vama i da sam se prilagodila - rekla je ona.
Je l' ima neko da ti se nije našao, a očekivala si? - pitao je Milan.
Ne, svi su okej bili. Ni prema kome sam nisam postavila da ih ponižavam, da bi mene neko mrzeo, niti ja mrzim. Nemam ništa da zamerim. Gde god sam pogrešila, svi su mi rekli za moje dobro. Kristijan mi je najbolji prijatelj i uvek je tu šta god da treba - pričala je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.