AKTUELNO

Žestoko!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca". Voditelj Milan Milošević pročitao je naredno pitanje koje je bilo za Anu Spasojević.

Kažeš danas Adamu da ti se ne sviđa Ivan Dragić, a prva si izjavila novinarima da ti se sviđa i da je jako zanimljiv - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Novinari su me pitali, ja sam rekla da sam videla par momaka i da sam videla crnog dečka koji je simpatičan. Ja nisam izjavila da se meni sviđa nijedan. Rekla sma da je prijatan i kulturan - rekla je Ana.
Ja Anu nisam poznavao od ranije, upoznao sam je kad sam seo metar, dva od nje od nje i prva je dobacila da voli momke koji imaju horoskopski znam i podznak device i škorpije. Ja sam pitao je l' dobacuje meni, seo sam pored i poznali smo se. Slagala je da nije rekla da mi se sviđa. U subotu si mi rekla, kad sam ja tebi rekao da mi se dopadaš, da se doapdam i ja tebi i da nećeš odmah u vezu, da se ne bi pokrenila priča da si ti laka devojka - pričao je Ivan.
Ja sam rekla da si lep, ali nikad nisam rekla da mi se sviđa. Ja da sam htela, ušla bih. Ja nema problem da kažem kad mi se neko sviđa. On je meni zamerao što šetam sa Ša i sa Markom, to mu nije odgovaralo i pričao je da svima posvećujem pažnju, samo njemu ne - nastavila je Spasojevićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.