AKTUELNO

Haos!

Emisija "Gledanje snimaka" je u toku, a voditelj Milan Milošević je nakon odgledanog priloga u kom Cveta i Marko Marković ogovaraju Pecu, reč dao Neci i Peci.

Ovde svako priča o sebi, i mi nikoga ne vređamo. Ona ako ima neki problem, može odma da kaže. Mi smo navikli da nas ljudi sprdaju. Očigledno ne može da se istakne drugačije, osim da vređa - rekao je Neca.
Ja reč o vama nisam rekla dok nisi rekao da sam ja o*alno zadovoljavala mog druga Rodnija, i da je on mene je*ao. Čak i nisam bila tu - rekla je Cveta.
Ne, rekli su: "Nek ti tvoja Cveta pu*i ku*ac", nisu rekli da si već uradila - rekao je Stefan Radić.

Foto: TV Pink Printscreen

Neco ti ideš kao krpa uz svakoga za koga misliš da će imati veliki broj glasova. Da li je Aleks, da li je Maja. Ti si totalna šlihtara po mom mišljenju, u karantinu si mi rekao da sam ja super osoba. Peca je od tebe zreliji 35 hiljada svetlosnih godina - rekla je Cveta, pa dodala:
Moje pričanje o vama je bilo šaljivog karaktera. Žao mi je ako ste se uvredili, ali vaš prvi komentar na kontu mog fizičkog izgleda je bio da izgledam kao miki maus.
Ja se nisam, vodio fizičkim izgledom, jer ona kaže da ja svoj fizički izgled ne mogu da snesem i da sam deeo, a ja za sebe smatram da sam skroz normalan i prizeman i da imam višak kilograma. Ako se vodimo time da sam ja roštiljdžiju, ti imaš lepo ime kao svinja Cveta, onda od tebe mogu da napravim čvarke i roštilj - rekao je Peca
Da spojimo lepo i korisno - rekao je Neca.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u videu.

Autor: M. M.