AKTUELNO

Iskreni na samom početku!

Emisija "Gledanje snimaka" je upravo počela, a voditeljka Ivana Šopić je ušetala u Belu kuću, okupila sve zadrugare za crnim stolom, pa im je najavila prvi video klip na kom su imali priliku da vide kako Miljan Vračević, Branko Gerov i Miljana Popović teše Anitu Stanojlović koja je zaplakala zbog Marka Markovića.

Anita je na samom startu dobila reč.

Zašto si plakala - pitala je Ivana.
Bilo mi je teško da gledam njega i Anu, sada mi je super. Nisam ničije kuče da trčim za nekim. Niko nije vredan mojih suza i živaca, imam kod kuće dete - rekla je Anita.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li misliš da su drugi uzrok - pitala je voditlejka.
Nije mi dao šansu, ubacile su se Milica i Ana, tako da mislim da je to razlog. Da one nisu bile tu, pričao bi sa mnom - rekla je anita.
Poenta je što ja sa tobom mogu i sada da pričam, nego ništa neće biti - ubacio se Marko.
Ti si dečka izdala dva puta, a da se niste ni smuvali. Rekla si da ako će da uđe bivša njegova, da ćeš da ga šutneš. Ti si u zabludi. Ostavio te je zbog tvojih loših postupaka - skočio je Uroš.
Nisam obratila pažnju. Što se tiče klipa, videla sam da je to veče bio sa Anom, Anita je bila tužna. Pre toga mi je rekla da će da ga napadne, da će da mu uđe u krevet. Jutros je bila kod odgledala i rekla da će da mu gola ode u krevet - rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Je l' si pomislila da će da padne na nju i da su stvarno raščišćeni računi
Možda su trebali da imaju razgovor, možda je ona očekivala da imaju neki razgovor sa strane. To je njihova stvar, neka on bude konkretan. Ona je spojila krevete za razgovor - odgovorila je Milica.
Zašto si se molio Bogu u izolaciji
Ja se uvek molim Bogu, svako veče, vernik sam. Ne znam ja na kom jeziku da joj objasnim ono što je uradila. Isključivo je ona kriva i niko drugi. Niko drugi nije u njeno ime poslao i pokazao prepiske, nego ona. Moje poverenje prema njoj ne postoji više - istakao je Marković.

Foto: TV Pink Printscreen

Je l' ti je žao kada vidiš da plače i misliš da je htela sa tobom sve iskreno
Ne mogu da verujem više ni u to, ne mogu ni da kažem da je iscenirala. Mislim da ona nije imala iskrenu emociju, nego da je zbog priče, posle svega mogu u to da poverujem - rekao je Marko.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.