AKTUELNO

Iskren do koske!

U toku je emisija "Gledanje snimaka", a voditeljka Ivana Šopić dala je reč Jovani Tomić Matoroj kako bi prokomentarisala odnos Marka Markovića i Maje Marinković.

Neću da pričam. Rekla sam Maji danas u sobi, juče me je iznervirala. Ne volim kad mi se poveravaju. Dođem u situaciju da neću biti drugar ako izdam. Ako neće ona da kaže, neću ni ja. Juče veče laži, videćemo šta će biti danas - rekla je Matora, pa je posle nje, reč dobio Marko Smiljić:

Foto: TV Pink Printscreen

Hteo bih samo reći da Maja pokazuje iskustvo i da sadi semenke na više strana, da vidi gde će šta i kako da se odvija, a da ovi novi naskaču i loše radi. Možete da učite ajkule, velike ribe - rekao je Marko.

Kristijan Golubović je dobio reč.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja često pričam sa Majom na tu temu. Ja joj kažem da uleti u šesnaesterac i razreši situaciju, da se ova deca ne muče, jer su karte u njenim rukama. Rekla je da nema energiju da je radi, rekao sam joj da je navikla na tešku aljtireljiju. Maja je takva, ona se igra sa svima, voli tako da zaokruži kao i njena drugarica Standža. Videli smo primer tutu-mutu, šiši-miši, menjali su kesu na kontejneru, ustvari mu je šapnula nešto. Dečko je napravio kez, kakav nije sa Anitom sedam dana. Tako radi Maja, tako osvaja Maja, to su alfa ženke i to je to. Neko bi to zvao navalentnost, kur**rluk i tako dalje, ali ne znam kako želite da osvojite? Najbolje da obuče mantiju i priča o Ostrogu, on to zna. Ona ima recept da opčini Marka, mislim on je prošao dosta sa ženama, ali ima to nešto da se bolje druži sa njim. Mislim da je on jedva dočekao razlog, da nju (Anitu) otkači. Za vreme miss-a i mistera je on bio na korak do veze, pa je došla ta informacija. Ja sam Ša odmah provalio za Taru - rekao je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Kad gledam ovo, znam kako ljudi gledaju na to. Bilo je nekih varnica u "Zadruzi 2", ali je to prošlo. Mislim da nju radi nešto jače. Pričali smo nešto nas dvoje, smao mi je šanula nešto kratko i to je to - rekao je Marko.
Neka kaže šta mu je rekla - skočio je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Oni imaju svoje zezanje, zato mu je izmamila onaj osmeh. Ne može muško sa svakom ženom isto

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.

#Zadruga