AKTUELNO

Sve im objasnio!

U toku su Nominacije. Večeras zadrugari biraju između Marka Markovića i Anite Stanojlović. Voditelj Milan Milošević je dao reč Ivanu Marinkoviću:

Ovo je već ispričana priča. Javio sam da mi ne ode misao. Pominje se Stanija često, mnogo je teško nositi se s tim teretom. Ja sam imao problem isto. Svako ima načina da se izbori za sebe, Marka povezuju i dalje sa Stanijom, on će imati svoj teret. Ako sada padneš sa konja na magarca, Marko ima problem i on upravo krči svoj put da pokaže sebe, a svaki njegov korak se prati, a imaš i tu lepotu i muževnost. Ja moram da kažem da ovde ima dosta devojaka koje se bore za tebe. Što se tiče Anite ja ne znam kojim ćeš putem krenuti, ali samim tim što si postala majka sa 19 godina i tvoja veza, a nažalost pokazala da si kao pojedine ovde. Tebi će biti teško da posle Stanije imaš devojku, nosićeš teret nje. Ja ću poslati Marka u izolaciju, a Anita je mlada pa bih je sačuvao - rekao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja mislim da noramalnoj osobi nikada neće smetati moje dete - rekla je Anita.
Veruj mi nije tako. Ja ima decu, zeznato je to - rekao je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Nenad Aleksić Ša je sledeći nominovao:

Za Anitu smatram da nije toliko intelignetna, ali takođe mlada, mada svako je odgovoran za svoje postupke. To što si uradila je jako ružan čin, a to odbija muškarce kada je neko drukara. Loše si krenula, ali vreme je pred tobom, možda pokažeš bolje strane. Prema meni si okej, ali samo lagano - rekao je Ša o Aniti.
Marko je moj drugar od druge sezone, on je fenomenalan momak, on se neće menjati. Dobra, fin, kulutran, a ako se igra, nek se igra, ima pravo. Ostavljam njega - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: N.B.