AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

U toku je emisija "Nominacije", koju vodi Milan Milošević. Zadrugari će večeras birati između Marka Markovića i Anite Stojlović.

Naredna je nominovala Super Cveta.

Dobro veče, prva sam bila koja je rekla da je Anita imala nadmen stav i da je bila arogantna prema svima, sa Markom sam više komunicirala nego sa njom, ali kada vratim vreme i shvatim šta je većina nas radila sa 19 godina, onda mi je to manje za zameriti. Desi se ljudima u 65 da pogreše, a ne u 19. Može se desiti da neko ranije postane majka, ali to ne znači da je neko zreo u glavi. Treba imati hrabrosti uraditi i reći neke stvari. Ona je dala neke prepiske, priznala je da je pogrešila. Ako pričam subjektovno, Marko mi je drag, više vremena sam provodila sa njim, ako pričam objektivno, bilo bi mi žao da devojku od 19 godina pošaljem u izolaciju - kazala je Cveta.

Foto: TV Pink Printscreen

Hvala Cveto, neko je rekao da ja nisam plakala zbog deteta, Cveta je bila prisutna kada sam plakala zbog deteta - kazala je Anita.

Zatim je nominovala Sofija Una Manić.

Dobro veče, što se mene tiče, ja nisam ni sa jednom stranom bliska, u korektnim smo odnosima. Rekla bih da je Marko pristojan, prizeman dečko, ali da treba da pokaže i neke druge kvalitete. Što se Anite tiče, ona ne treba da se skriva po ćoškovima, mislim da je brzopleta, neke stvari malo sofisticiranije treba da radi. Ne smatram da je negativno ostvariti se kao majka u mladim danima, to nije problem, ja kažem i za sebe da mi bude krivo jer nisam dobila ranije decu. Gledala sam eke stvari koje su mi bile preče, a mislila sam da ću do 25 imati troje, mislim da je dobra majka, a treba samo da razmišlja kako će neke stvari raditi. Što se Marka tiče, mislim da je dobar dečko. Šaljem Marka, ostavljam Antitu - rekla je Sofija Una.

Foto: TV Pink Printscreen

Snežana Bogdanović je naredna nominovala.

Dobro veče, što se tiče Anite, ona je lepa, ali mi se ne sviđa to što je dala prepiske. Marko je skroz okej, kulturan dečko. Nominovala bih Anitu, ostavila Marka - kazala je Snežana.

Foto: TV Pink Printscreen

Sledeća je nominpvala Tamara Nikolić.

Sa Anitom sam provela neko vreme, pričale smo o situacijama vezanim za Marka. Ona je malo poletela, zato je iziritirala ljude ovde. Nije loš čovek, ali mislim da ima svoj cilj i nije loš čovek. Marko je kulturan i fin, njegova stvar je šta će raditi, nije nametljiv. Kada nešto bude želeo sa nekom devojkom, on će se izjasniti. Nominujem Marja, ostavljam Anitu - kazala je Tamara.

Foto: TV Pink Printscreen

Naredni je nominovao Adam Đogani.

Marko je pravi prijatelj, nije me izdao, o njemu imam samo najlepše reči. Anita se malo zavozala, mislim da se pokajala zbog nekih stvari, nju šaljem u izolaciju, Marka ostavljam - kazao je Adam.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u  nastavku.

Autor: S.Z.