AKTUELNO

Šok!

U toku je emisija "Nominacije", koju vodi Milan Milošević. Zadrugari će večeras birati između Marka Markovića i Anite Stojlović

Naredni je nominovao Marko Stefanović.

Dobr veče. Marko je lep, kulturan i vaspitan. Pokazao je da nije šktica. Neću da komentarišem taj kokošinjac, njega ću nominovati. Sa Anitom sam ja pričao, ona je u karantinu pričala samo sa Ivanom, delovalo mi je da se muvala sa njim. Samo iz razloga jer sa Markom mam manju komunikaciju, njega šaljem - kazao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Sledeća je nominovala Jovana Korbar.

Mislim da su devojke sa kojim sve ovo radi, same to dozvolile. A smatram da on to radi, jer mu se dopada neka četvrta. Neke njene stvari mi se ne dopadaju koje radi, ne sviđa mi se jer je dala neke prepiske. Smatram da te suze nisu bile iskrene, juri momka koji ne obraća pažnju na nju. Želi da ispadne žrtva, a što se tiče karantina, to mogu da potvrdim. Ceo dan je dozivala Adama i i Ivana, to je ono što ja znam, provereno. Neka radi ta želi, to je njen život. Treba da pazi na svoje dete i svoj život, ne treba da juri za momkom koji ne obraća pažnju na nju. Sačuvaću Anitu, šaljem Marka - kazala je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Adam Labunski je naredni nominovao.

Što se tiče nominacije, odmah bih nominvao Anitu. Mi smo imali dobru komunikacju, dok nismoušli. Postojao je spisak muškaraca koji su joj se dopadali, na tom spisku sam bio i ja - rekao je Adam.
Ti što se sada javljaju, njih nema ni na popisu stanovništva, a komoli na njenom spisku. ne mogu ovo da gledam, šta znači za sve vas muvati nekoga - dodala je Zorica.
To znači smao spr*nja, kombinacija - kazao je Adam.
Ja ne znam kako neko može da se muva sa osobom koja kad me je prvi put videla, kaže "Da li imaš neku tetovažu na intimnom delu tela", pitao me je da li može da je lizne - kazala je Anita.
Rekao sam, jer imamo tetovažu na sličnim mestima - rekla je Adam..

Foto: TV Pink Printscreen

Uršas Škorfic je naredna nominovala.

Ja ne volim negativne ljude, a Anita je uvek negativna. Sa Markom nisam razgovarala, ali šaljem Anitu u izolaciju - kazala je Urša.

Foto: TV Pink Printscreen

Sandra Bakša je sledeća nominovala.

Anitu ne bih da komentarišem, jer će se naljutiti. Nije mi jasno zašto se Marko nije odlučio da izabere za neku stranu. On je rekao Ani "na kraju ću morati da budem sa tobom", zbog toga nominujem Marka - kazala je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Branko Gerov je naredni nominovao.

Anita je isprogramirana da napravi nešto što ni ona sama ne želi, možda je on predugo živeo sa Stanijom, pa je došao ovde i zalepilo se pet devojaka za njega. Nominujem nju - rekao je Branko.
Mislim da si dvoličan, kazao si mi "Ne znam zašto juriš za njim, a ne liči ni na šta", sada si pokazo šta misliš - kazala je Anita.
Rekao sam da su za Stanijom tako trčali, a sada za njim, nisam to nikada rekao - kazao je Branko.

Foto: TV Pink Printscreen

Sledeći je nominovao Robert Mitrović.

Dečko ima legitimno pravo da radi šta želi, a naše pravo je da komentarišemo. On radi sve suprotno od onoga što govori. Ono što misli, ne radi. Ove devojke su daleko od kokošinjca, one su ovce, koje on šiša. Zbog toga mu dajem ruku i šaljem njega - kazao je Robert.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: S.Z.