AKTUELNO

Bela kuća na nogama!

U toku je emisija "Pitanja novinara", a predstavnik portala Pink.rs, novinar Darko Tanasijević, naredno pitanje postavio je Jeleni Golubović.

Da li si uspela da izgladiš sukobe sa Ćertićem - pitao je Darko.
Mi smo pružili iskreno ruku, ali sam htela da ga pitam koliko iskreno. Rekao je da ga je posavetovao Lepi Mića. Je l' moguće da tebe sa 40 i nešto godina treba neko da vaspitava u rijalitiju? - rekla je Golubovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam se ponudio da ti poklonim stik pre neko veče - rekao je Uroš.
Uroš je skakao na mene, nasrtao na mene, zbog kako je sam rekao, zbog Maje Marinković - rekla je Jelena.
Nju je pogodilo to što sam rekao tebi da Jelena ne voli samu sebe - ubacio se Uroš.
On pamti koliko mu je ko davao bodova, toliko o sujeti. Vi pominjete Čupu...Rekao je da je žena promenila 300 muškaraca koja ima 40 i nešto godina, nije promiskuitetna. Kada je za crnim stolom ima jedan stav. On je ispao džek i pružio ruku, pa valjda treba muškarac da priđe. Smatram da sam ja ta, koja sam kao džek, pružila ruku - rekla je Jelena.
Tako što si prognozirala koliko će dete da mi živi, go**o jedno - ubacio se Uroš.

Foto: TV Pink Printscreen

On je počeo sa tim: "Ti si jedinica, nema ko da ti nastavi lozu". Ako meni neko uzvrati na majku, da nikad neću roditi, onda sam ja rekla da vodi računa koliko će njegova loza da traje, u smislu da se naši gresi tako vraćaju. Prvo je rekao da me poliva zbog Maje, pa zbog te neke partnerke - rekla je Jelena.
Ja sam rekao, da Jelena očigledno ne voli sebe, što je nju pogodilo - rekao je Uroš.
Ja ovde nemam šampon, šminku i naočare, on mi je uništio. Kreni od naočara koje si mi slomio zbog toga što mu nisam dala 12 poena - rekla je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekao sam joj da u njenim godinama, sa njenim navodnim ili stvarnim obrazovanjem, skandalozno je da šetaš gola u rijalitiju. Nije ona glupa! Onda je na moj odgovor rekla da ona meni ne veruje, da sam ja ljubomoran pošto nisam osvojio mistera - rekao je Uroš.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.

#Zadruga