AKTUELNO

Odvojili se od svih!

U toku kratke pauze, Zvezdan Slavnić prišao je ponovo Zorici Marković, pa je poveo novi razgovor sa njom.

Nismo imali prilike da sedimo ili nešto. Ja ne mogu kada sedi ova mala na podu, čeka nekog dečka. Drago mi je što si mi to rekao - rekla je Zorica.
Iskreno, vidiš, ja nisam promenio ništa ophođenje prema tebi, ali mi je bilo krivo - rekao je Zvezdan.

Foto: TV Pink Printscreen

Pa i meni bih - rekla je Zorica.
Ja verujem u tvoje kvalitete i znao sam da će nešto da se namesti. Pošto od tvog prvog gesta kad smo ulazili i kad sam ti to rekao, ne smatram da ti ne voliš mog oca. Ja imam kućno vaspitanje, da li si ti u pitanju ili nešto drugo - rekao je Zvezdan.
Nije poenta tvoj otac - rekla je Zorica.
Ja sam morao da ti kažem, jer me to boli. Jedva čekam da se to završi da joj kažem: "E, šta je sad carice?" - rekao je Zvezdan.

Foto: TV Pink Printscreen

To je jedna bezveznjakuša koja toroče. Meni ne izlazi iz glave glupača. Nije mi jasno uopšte odakle povod za takav razgovor...Meni je za žena antipatična od kako je ušla, pogotovo od kak oje ovaj dečko izneo sve to, ja sam nju upoznala u garderobi - rekla je Zorica.
Ja ovo nisam rekao ni Mikiju ni nikome - rekao je Zvezdan.
Nemoguće je ni da je Matora rekla, jedino ako nije bila tu, uopšte na tu temu. Mi smo se tome smejale - rekla je Zorica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam apsolutno spreman da kaže da je zaljubljena u mene, ne mogu da sprečim to, ali znam da neću dati povod za to. Ako je pogrešno svaćeno i ostalo - rekao je Zvezdan.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.

#Zadruga