AKTUELNO

Drama!

Nakon pauze za reklame nastavila se emisija "Pitanja novinara". Trenutno o svom odnosu i svađama pričaju Jelena Golubović i Uroš Ćertić, koji su se ponovo posvađali. Novinar portala Pink.rs Darko Tanasijević je pozvao kaskadera da završi svoje izlaganje.

Rekao sam joj da ne voli sebe, žena u tim poznim godinama, možda čak i u klimaksu... Takve stvari ne priliče ženi - pričao je Uroš.

Foto: TV Pink Printscreen

Pa mi smo isto godište. Da li smo generacija ili smo u poznim godinama? A ozbiljnom šmekeru, Dorćolcu, baš leži takvo ponašanje? Da si dobio lentu te večeri, da li bi došlo do sukoba? Izgoreo je što je nije dobio, zato napada Marka, peni, kritikuje ribe. On najviše peni na tu temu - pitala je Jelena.
Dobronamerno sam je iskritikovao. Ni devojčici od 18 godina ne priliči da prošeta gole grudi u podne, a tek u noćnom terminu... Maja ju je jednom prostom rečenicom skinula na bini. Maja, koja je za nju glupača, koja je za nju nula... - dodao je Uroš.
Nije Maja, ja sam htela da pošaljem poruku mladima da ne rade operacije! - odgovorila je Golubovićeva.
Jedna Maja, za koju ona smatra da je nula, da je promiskuitetna, je uspela da je skine u prajmtajmu. Onda je ona to meni najstrašnije zamerila. Ja sam praznu flašu vode bacio na nju, ona mi se unela u facu. Ja sam uzeo njene piksle, polomio ih i bacio - dodao je Ćertić.

Foto: TV Pink Printscreen

To radi džentlmen iz kruga dvojke! - odbrusila je Jelena.
Onda smo se vratili u kuću, ona je pričala da sam ljubomoran na Marka, na Marka za kog sam ceo dan pričao da će pobediti. Rekla mi je da sam neostvaren. Onda mi je pomenula lozu, da neću moći da je nastavim, ja imam dete, znači da je prognozirala rok detetu mom od dve godine - govorio je Uroš.
Džentlmen koji kritikuje Staniju, brani Maju, se sa mnom danima obračunavao, stavljao tempere u kosu... Variraju mu stavovi, nije karakteran. Prepodne propagira intelekt, a onda uveče baca akcenat na fizički izgled. Da li to radi šmeker? Ja mentalni sklop nisam promenila, ni kad sam se ugojila. Ja sam i dalje protiv plastičnih hirurgija, a Urošu je sve fizički izgled. Zašto ja iritiram Uroša, reditelj bira šta će se desiti, a ne kaskader i glumac... On je bio dubler, nikad nije bio glavni. Uvek je u drugom planu. Možda bi ovde lakše podneo da je treći i četvrti, nego drugi, to je najgore. Zašto po ceo dan ide i priča: "Ja sam kaskader, idite na Jutjub i Vikipediju" - nastavila je Golubovićeva.
U kraju u kom ja živim, se za prognozu života malog deteta gubi glava. Ja sa njom nikada ne mogu da budem prijatelj, najstrašnije je vređala moju pokojnu prijateljicu. To je jedan izmet.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.