AKTUELNO

Iskrena do koske!

U toku je emisija "Pitanja novinara", a Valentina Stanković skočila je na Anitu Stanojlović, jer je rekla kako je Stankovićeva ljubomorna na nju.

Slušaj devojko, kada si pobedila, prišla sam ti i rekla: "Svaka ti čast". Ti sada mešaš ljubomoru sa tvojom glupoćom. Ne možeš da mi kažeš da sam ljubomorna na tebe - rekla je Valentina.

Foto: TV Pink Printscreen

Da, ali ja tebe ne diram - rekla je Anita.
Ima ova dečurlija pravo da se bori za svoj status, ali se portiv nje vodi hajka. Njoj se zamera da je nekoga čekala na Autokomandi, neki spisak gde će da bude i sa kim. Te stvari su ružne. Nemoguće je da od 50 komentara, da su svi negativni. Nije zla devojka, možda je neinformisana i pogubljena, to je tako. Ova devojka je ušla da se bori za sebe, niko ne gleda ono što je ona doživela, rađanje deteta, gde ona nije kriva - rekao je Mića.
Koliko je tebi teško zbog svega ovoga - pitala je novinarka.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije mi teško zbog ovoga, teško mi je zbog toga što je izgubio poverenje u mene i boriću se da to povratim - rekla je Anita.
Kako komentarišeš to što je Milica rekla da više patiš za Markom nego za rođenim detetom - pitala je novinarka.
Neki ljudi su videli ovde da sam plakala za detetom. Cveta me je videla u garderoberu, Sanja je bila tu kada mi je bilo teško. Svi se trude da vide moje loše strane, dok one dobre zanemaruju - rekla je Anita.
Misliš li da su jadni ti Miličini pokušaji da te odvoji od Marka - pitala je predstavnica sedme sile.

Foto: TV Pink Printscreen

Naravno da jesu. Mi smo ušli ovde od prvog dana smo bili zajedno. Iskoristile su tu priliku i odvojile me od njega. Ne samo oni, nego i oni koji su mu punili glavu. O Milici mislim da je namazana, lukava i da je veoma pametna. Igra se ona sa svima ovde. Mislim da je on skroz neozbiljan sa njom i da uđu u vezu, neće to dugo da traje - rekla je Anita.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.

#Zadruga