AKTUELNO

Gori Bela kuća!

U toku je emisija "Pitanja novinara", a predstavnik portala Pink.rs, novinar Darko Tanasijević, naredno pitanje postavio je Bilalu Brajloviću - Lil Broksu.

Stiče se utisak da imaš problem sa ženama. Kakav i zbog čega
Žene su u isto vreme najlepše i najgore na svetu. Lepa žena je najveće zlo, tako se barem kaže kod nas. Ne može vas glava zaboleti toliko, koliko može od žene. Nisam ja razočaran u žene, nego sam samo pažljiv - rekao je Lil.

Foto: TV Pink Printscreen

Ajde da krenemo od tvojih odnosa u "Zadruzi". Imamo Uršu, šta se sa njom dešava - pitao je Darko.
Svašta se izdešavalo sa Uršom, završio sam sa njom. Nije ništa falilo, možda je meni falilo. To što se izdešavalo, trajalo je tri dana možda. To što se desilo, desilo se brzo. Mi nismo bili zajedno, baš zbog ove situacije šta će se desiti. Se*s se nije desio, a šta se desilo, desilo se ono što smo hteli da se desi. Trebali bi svi da rade ono što misle da se radi - rekao je Broks.
Neki gledaju da si je iskoristio zarad kratkotrjanog užitka - rekao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da ona ne misli da je iskorišćena, čak ni ja to ne mislim. Krivo mi je što se ovako desilo, jer je ona dobra i fina. Malo sam se distancirao, kad me je pitala je l' može da spava, ja sam rekao ne, samo da bi se sklonila. Juče sam joj rekao kako je, rekao sam joj neke druge stvari. Bilo je teško to reći, ali bolje posle sedam dana završiti, nego posle mesec i duže. Teško mi je zbog nje, smao zbog nje - rekao je Broks.
Urša, šta se desilo - pitao je Darko.
Ispričao ti je već sve. Najviše sam kriva ja što sam se vezala, pokazala emocije i plakala. Bio je on iskren. On je meni rekao u početku da sam fina i dobra, a kad sam ga pitala: "Šta bi bilo da sam ja glupa?", on je rekao: "Da si glupa, možda bi bilo lakše". Ja sam uvek iskrena, kakva god istina bila, ali oni očigledno nisu iz tog sveta. Meni to nije realno - rekla je Urša.
Nije problem što si fina i dobra, nego što mi se nisi dovoljno svidela - rekao je Broks.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li se kaješ što si se upustila u taj intiman odnos - pitao je Darko.
Ja se u životu ne kajem ni za šta, ali da sada imam njoš jednu šansu, verovatno bih razmislila više puta. Nemamo više šta pričati, ni sa njim ni sa njom (Sandra). Ona mi je rekla u pušionici rekla da neće da se svađa sa mnom zbog momka, jer mi je drugarica. Ona je samo nestala, nema obraza, ali mene boli ku**c - rekla je Urša.

Darko je podigao i Sandru Bakšu.

Zbog čega nisi rekla Urši kako stoje stvari, nego si joj glumila drugaricu - pitao je Darko.
Ja sam joj juče rekla šta je i kako je, ali mi je neprijtano - rekla je Sandra.
Neprirodno je da je Urša bila intima sa tobom pre tri dana, a Bakša sada sa tobom - rekao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Kažem ti, neprijatno mi je. - rekla je Sandra.
Nema mi više šta reći, sve smo videli. - rekla je Urša.
Kakav je Bakša čovek? - pitao je Darko.
Meni je ona bila top, iako smo se znale sedam dana. Ako si drugarici ti uradila to u rijalitiju, šta će tek napolju - rekla je Urša.
Pa reci šta misliš. Reci da je ološ, da je najgore ponašanje, da nazovemo ku**insko - ubacio se Danijel.
Ono veče što su imali Danijel i ona, kada ga je napala da je bio najgori, ona je rekla da se njoj Bilal sviđa od žurke - rekla je Urša.

Foto: TV Pink Printscreen

Jutros se budiš i grliš sa Lilom u krevetu, a on ti je skinuo devojku? Vi ste se svi izmešali - pitao je Darko.
Nisam a to znao, rekao mi je neko drugi. Rekao mi je da mu se sviđa Sandra, da li mi smeta da on bude sa njom. Mene ne zanima, može da radi sa njom šta hoće, ali je to nepoštovanje. On je gledao dok sam ja bio sa njom, muvali su se. Ispao je najveća jaja*a i pi**etina. Ona je pokazala da je nula i ljiga, a on da je pi**etina - rekao je Danijel.
Mislim da je ružno što ovako priča, imao je ceo dan da priča sa mnom. On je pričao o Sandri na tom intervjuu i ja sam uskočio i rekao da mi se ona sviđa na neki način...Gledala me je na lekarskom, na neki čudan način - rekao je Bilal.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam spavala sa njom u krevetu, bila sa Bilalom, ona mi kaže da mogu da spavam kod nje u krevetu. Je l' to bolesno - rekla je Urša.
Dok se ne snađeš za krevet, to sam rekla - rekla je Bakša.
Kakve prijatelje imate, neprijatelji vam nisu potrebni - rekao je Darko.

Darko je želeo da ostanu samo Danijel i Bakša, kako bi sa njima porazgovarao o njihovom odnosu.

Ovde imamo bivši emotivni par koji je stavio tačku na svoj odnos. Šta je on radio, da je tebe to pogodilo - pitao je Darko.
Flertovao je sa drugim devojkama. Saznala sam u karantinu kad smo bili u sobi, same od sebe su počele da pričaju, nisu ni znale da smo zajedno - rekla je Bakša.
Mnogi su pričali da su tvoje suze fejk - rekao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam ja plakla zbog Danijela, nego zbog nečega što se desilo i što je Miljan izgovorio - rekla je Bakša.
Šalje pola kuće da pričaju sa mnom, a onda joj se Bilal sviđa od žurke. Sauer me pitao za tebe i sve to - rekao je Danijel.
Kako komentarišeš to što je Danijel rekao da imaš ku**insko ponašanje - pitao je Darko.
Nek pričaju šta hoće - rekla je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Danas sam to shvatio. Dolazi kod mene da pričamo, a Bilal joj se odjednom sviđa pet dana - rekao je Danijel.
Pričala sam sa njim jer se zakleo da neće da priča sa mnom - rekla je Bakša.
Što je Danijel optužio tebe, Zorice, da ti Bakši puniš glavu - pitao je Darko.
Zaista nisam ni jednu reč sa ovom decom progovorila. Devojka je stajala ispred i bila jako razočarana, požalila mi se. Kada smo ušli ovde, on je jedini koji mi nije rekao ni "dobar dan" ni "doviđenja", mada smo bili skupa ovde kad je bio sa Miljanom. Da mi nije prišla, ne bih progovorila sa njom na tu temu - rekla je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je meni rekla da si ti njoj prišla - ubacio se Danijel.
Neću da učestvujem u ovoj dečijoj igri, ali Danijel igra rijaliti. Neverovatno je koliko ova deca sve znaju i koliko su opasni. Nema smisla da ispradaju nemoralni - rekla je Zorica.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.