AKTUELNO

Skandal!

U toku je ''Pretres nedelje'' sa Milanom Miloševićem, koji je otvorio novu temu emisije i dao reč Jovani Tomić Matoroj, kako bi joj otkrio poruke Sofije Une Manić koje je upućivala njenoj bivšoj devojci Sanji Stanković.

Foto: TV Pink Printscreen

U kakvim ste odnosima ti i Sofija Una? Da li se znate od ranije? - pitao je voditelj.
Ni u kakvim. Ne znamo se od ranije - odgovorila je Matora.
Da li ti je rekla da te je pratila u rijalitiju možda? - nastavio je Milošević.
Nije, pričala je o Ivanu i njoj. Čula sam nešto da je kao htela da muva Sanju neka koja je ušla ovde... Rekla mi je da su tu devojku poredili sa mnom, ne znam mnogo o tome. Generalno mi je delovalo da je iskrena. Najviše je govorila o Ivanu, o tome šta je radio, koje su probleme imali... -govorila je Tomićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Poznaješ li Sanju od ranije? - pitao je voditelj.
Jednom smo se upoznale, nismo se samo družile - rekla je Sofija.
Da li si ikada pisala Sanji? - pitao je Milan.
Ne, nisam - odgovorila je Sofija.

Foto: TV Pink Printscreen

"Aman, nauči da govoriš. Ne umeš da akcentuješ, pokušavaš stalno da imitiraš beogradski akcenat. Kako te nije sramota. Skidaj te svinjske obraze i vozi. Hvala Bogu pa te je i Matora odj**ala kad je videla ko si i šta si. Sjaši sa Eda i Dragane. Šta se non stop ubacuješ u razgovor i postavljaš mu pitanja kao da si voditelj. Nametljiva i nepristojna si. Sjaši i odj**i sa ljudi više. Ne pamtimo da se iritantnije neko ponašao u emisijama. Nepotkovana prostakušo bez škole i porekla! Vodi računa ko tebe voli, a to je niko sem mame. Mada i ona voli više očuha nego divnu ćerku. Fuj! Ostavi ti Eda na miru klošarko biseksualna na baterije " - pročitao je voditelj poruku u celosti.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon što je Milan pročitao celu prepisku koju je Sofija Una poslala Sanji Stanković, nastala je opšta pometnja.

Ja mogu da se zakunem u sebe i u život svoje majke da ovo nije istina! Ovo nije moj rečnik, ne koristim ovaj rečnik... Ovo nisam ja! - branila se Sofija.
Sanja jeste moja najveća ljubav, kako god da smo se rastavile, neću dozvoliti da se ona blati - rekla je Matora.
Devojku ne poznajem, nikada je nisam pratila! Čvrsto stojim iza toga, ja to nisam pisala! - tvrdila je Sofija.
Znam da se Sanja ne bi bavila ovim glupostima. Volela bih da se ovo proveri... A što se tiče devojke, nije jedina koja je probala da rasturi vezu mene i Sanje - govorila je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ša, ko je ova devojka? - pitao je Milošević.
Sofiji trenutno nije dobro, jer je uhvaćena u laži! To je sigurno bilo sa tvog problema - odgovorio je reper.
Ako je ovo istina, sreće i zdravlja svakome - prekinula je Sofija.

Foto: TV Pink Printscreen

Upoznala sam je na sistematskom pregledu. Predstavila si se kao obrazovana i normalna osoba, pričala si samo o Ivanu koji je momak navodno monstrum, koji će ti uništiti život... Mislim da se muvaš tako sa svim momcima sa strane. Kada smo bile na piću, pričala si malo banalnije sa momcima i malo je bilo glupo - govorila je Cveta.
Da li si svesna da ćemo izaći odavde a ti pričaš laži - rekla je Sofija.
Ja sam bila na tom piću i odlično znam kako je bilo... Kada se motala oko Jovane, pitala sam je, gde je ona tvrdila da to nije istina, a kasnije sam na klipovima videla sve suprotno - rekla je Cveta.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.