AKTUELNO

Ljuta borba!

''Pretres nedelje'' sa Milanom Miloševićem, a voditelj je otvorio novu temu za crnim stolom, te je dao reč Tamari Nikolić i porazgovarao sa njom na temu ljubavi sa Adamom Đoganijem.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovde si obmovila vezu sa Adamom, a da li znaš šta si sve napolju o njemu? Da si ga hranila, da nije imao dinara, da si ga izdržavala... - govorio je Milošević.
To apsolutno nema veze, nisam znala da će on ući ovde. Naše finansije u vezi nisu bile problem, nikada to nismo gledali - branila se Tamara.
Da li je istina da si radio preko Omladinske zadruge? - pitao je voditelj.
Da, jesam. Kada nemam radne navike, upadam u depresiju. Radio sam i sa parfemima i sa igricama, imam svoj auto... Da ne pričam gluposti sada, ali moram reći da nikada nama novac nije bio problem. Mislim da znam ko je plasirao te stvari, a lepo sam joj govorio da joj nisu svi prijatelji. Njen menadžer je tražio od nje procenat, bilo da je on zakazao posao ili ona, samo sam želeo da je zaštitim... - govorio je Adam.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta ako ja donesem dokaz u sredu šta si sve govorila o njemu? I to je u redu, raskid je uglavnom takav, ali kako si se tako lagano pomirila sa njim nakon takvih reči? - pitao je Milošević.
Ja jesam imala neke probleme sa njim ali to nema veze sa tim. Ja sam imala posla i pre Zadruge, možda su ljudi izvukli iz konteksta pa je tako ispalo. Možda sam govorila o tome da smo se svađali, ali mislim da su moje reči zloupotrebljene - govorila je Tamara.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo možda neće prijatno biti, ali Adame, ti nju voliš iskreno. Pola od toga ona ne voli tebe... Svaka žena voli da se sređuje, ali to lomatanje kičme i gledanje u ogledalu, nisam u životu video. Da li je veza fejk ili nije ne znam, ali mislim da joj je više stalo do nekih drugih stvari nego do Adama... - rekao je Mikica.
To što ja delujem hladno, to je možda moj gard, možda želim da sačuvam neku privatnost, a vama to izgleda drugačije... - prekinula je Tamara.
Tamara je pričala da je Bora Santana kriv za njen njen pobačaj - rekao je voditelj.
Ja sam to znao i namerno sam 'pustio buvu' da je testiram i vidim da li će se ta informacija vratiti meni preko Mirele i jeste naravno, ispalo je da sam u pravu - smejao se Adam.

Foto: TV Pink Printscreen

Mene stvarno ova priča ne zanima, ja sam presrećna i ništa me ne zanima, niko na mene ne može da utiče - rekla je Tamara.
Šta misliš o Ša? - pitao je voditelj.
Super je momak - nasmejala se Nikolićeva.
Ona je ušla kao slobodna devojka, govorila je o nekoj vezi koju je prekinula - nastavio je voditelj.
Da mi jesmo imali partnere nakon naše veze, jesmo. Čak sam i mojim drugaricama rekla da ne želim nikakav emotivni odnos. Krenulo je sve nekako spontano, desilo se... - branila se Tamara.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.