AKTUELNO

Ne može da veruje!

Zadrugari su se u svoje slobodno vreme, raštrkali po Beloj kući i velelepnom imanju u Šimanovcima, a na kauču je sedela Ana Spasojević.

Tom prilikom, prišla joj je Valentina Stanković koja joj se odmah požalila na svoj odnos sa Aleksandrom Sauerom.

Sad ću da ga pitam ako možemo da se zamenimo. Mnogo je počeo da me napinje kao da me nije zavlačio, ne mogu više. Gleda me kao da sam, ne znam ti ja kakva. Igra sa drugim devojkama, mene ne primećuje, kad mu kažem ćao on me kulira, a ovamo priča sa mnom o nekim budalaštinama. Hoće sa mnom normalno da priča, a ovamo me iza leđa ogovara. Drugarima priča da sam ološ - počela je Valentina.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemoj svima da veruješ, pitaj njega - rekla je Ana.
Pitala sam, on kaže: "Ništa loše nisam rekao, ti si takva, bezobrazna". Ja sam mu rekla da nisam bezobrazna što sam se zaljubila, ma ništa, pustila sam ga, nek si je*e mater. Ne sviđa mi se više, ohladila sam se, kao što si ti, pustila si da sve ide svojim tokom, nisi forsirala - dodala je Valentina.
Pre bih ostala prijatelj, nego da nešto počinjem - rekla je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Mene nervira puno što se grli i ljubi sa drugim devojkama, a mene neće da vidi. Ne mogu da priđem, da pričam sa njim normalno. Kad sam plakala, boleo ga ku**c i mene sasvim bole uvo za njega. "Ti hoćeš da budeš sa mnom da bi opstala", ja uopšte to nisam imala u planu, nisam takva. Ja devet meseci nisam imala dečka, a ja se zaljubim u ološa koji me ne primećuje - rekla je Valentina.

Tom prilikom se u razgovor uključila i prijateljica Aleksandra Sauera, Sandra Bakša.

Pune mu glavu ove devojke. Pričaju mu kao: "Gledaj kako se ponaša?". Mislim, vidi da ima drugarice, tako da sam ja višak - rekla je Valentina.
Sauer - pitala je Bakša.

Foto: TV Pink Printscreen

Da. Nisam ciljala na tebe - dodala je Valentina.
On ima 23, ja ga znam 20 godina - rekla je Bakša.
O tome ti pričam, a na primer, ove što su došle tu, ove leteće, mislim druže se, on ume da priča. Mada mene ništa više ne zanima. Rekla sam da sam se posle devet meseci zaljubila, njega boli uvo, sada sam se ohladila skroz - rekla je Valentina.
Čekaj sad ću doći - rekla je Bakša, pa je nakon nekoliko trenutaka, nastavila razgovor sa Valentinom.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja da sam njega isto mazila ovo ono, kao sve ostale, a onda bi bilo da radim sve isto kao sa drugima. Ja nisam rekla drugima da mi se sviđaju i ostalo, a on mi ne veruje...Zbog godina sigurno nije, ne može da me ubedi, znam o čemu smo pričali. On zna da sam ja u glavi starija, a njemu je lakše da kaže da su godine. Ja sam plakala, čula sam da mu je onaj tvoj, Bilal, preneo, on nije došao ni da me pita nit išta. Čekam da zaspi, pa da odem ja da spavam, ne mogu da ga gledam uopšte - rekla je Valentina.
Nemoj sebe da ponižavaš - savetovala je Sandra.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.