AKTUELNO

Nova drama!

Naredno pitanje u današnjoj emisiji "Pitanja gledalaca" voditeljka Ivana Šopić pročitala je Miljani Popović.

Cveta je rekla da si u svakoj čorbi mirođija i da si naporna, kako komentarišeš to?

Foto: TV Pink Printscreen

Okej, dala mi je konstruktivnu kritiku. Nisam znala da je rekla da sam naporna, čula sam da me ne gotivi. Mislim da je ljubomorna na mene. Onog trenutka kad dobra riba ima da ponudi i mozak, poznavanje muzike, filma... Tu je problem kod Cvete. Cveta se ovde nameračila na prvo ili drugo mesto, raspitivala se kakva je montažna kuća. Ja neko ko je jaka ličnost, mene vidi kao pretnju. Pre nekoliko dana me je odgurnula odavde. Ona ima svoju publiku, to su školski uzrast ljudi, ne bi trebalo da pokazuje siledžijsko ponašanje, klinci su njena publika. Ponaša se kao siledžija u školi, ono vršnjačko nasilje. Mislim da je jako pokvarena - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

U lice sam devojci rekla da je peršun u svakoj čorbi, rekla sam i da je naporna, prijateljski joj dajem savet kako da bude u boljim odnosima. Ja sam se baš proslavila jer se borim za tuđa prava i ljude koji treba da se bore za sebe. Ja nemam kompleks, svi imaju svoje nesigurnosti. Da sam ljubomorna na fizički izgled, nisam, a naročito ne zbog intelekta, rekla sam joj da je jedna od kompetentnih ljudi. Nervira me što se čepi Tamari, pa je ogavara, pa sad opet sa njom dobra - rekla je Cveta.
Damiru je rekla kad je rekao da mu se sviđam: "Nemoj sa njom, ona me nervira" - dodala je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam primetila da je Miljana koristoljubiva. Miljana ide sa nama do trema, čeka da Cveta zapali cigaretu. Pita je da li ima da joj da cigaretu. Cveta kaže: "Danas ne dajem, ali mi donesi naočare, pa ću da ti dam". Miljana je rekla da ne može sada, da joj da cigaretu, pa će da ode. Cveta ju je namerno ponižavala, da bi videla šta će. Posle je otišla, donela druge cigarete. Koristoljubiva je sto posto. Mislim da je i prema DJ Tamaris, jer joj odgovara to - ustala je Matora.
Ja sam sa Miljanom sve rešila, rekla mi je šta je rekla o meni. Ja sa njom nisam bila dobra jer je Adamu smetalo to - dodala je DJ Tamaris.

Foto: TV Pink Printscreen

Miljana nije htela da nam dva krevet, dva puta me je podigla s mesta. Zaključak, ovde je sve iz koristi, i Tamara i Miljana su i te kako koristoljubive. Sada su mi kristalno jasne neke stvari. I nikada nisam zabranio nijednu osobu, puštao sam je - rekao je Adam Đogani.
Samo za celu kuću, govorio je: "Idemo protiv svih" - dobacila je DJ Tamaris.
I da dodam, Miljana, kako mogu da budem ljubomorna na tebe, kad sam ti priznala da si kompetentna? - uzvratila je Cveta Miljani.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.