AKTUELNO

Sve mu rekla!

U toku su Nominacije. Zadrugari večeras biraju između Maje Marinković i Marka Markovića .Naredna koju je voditelj Milan Milošević podigao bila je Zorica Marković:

Foto: TV Pink Printscreen

Krenuću od Marka, moraću da odvojim lično od posla. Marko je okej momak, moj strelac, moj Marković. POčinjem da sumnjam u njegovu iskrenost, pravi se lud ili čeka Godoa, rekla sam mu danas da mora nešto da kaže. Mora da ima svoj stav, ima perfidnost, naivnost... Meni je ovo smešno, ne mičemo se sa mrtve tačke. Nisam to očekivala od njega, on je danas rekao on da hoće da bi bio sa Majom koja se povuka. Markoviću nije fer - rekla je Zotica pa sebosvrnula na Maju:
Maja je tip od kojeg svašta može da se očekuje. Marko nije nej tio pa da ne sapjajamo.. Marko ima sliku a nema ton, šaljem njega - rekla je Zorica.

Foto: TV Pink Printscreen

Odustao od odnosa ako nema tu ništa. Ja neću nikakvu ljubavni priču i vezu ovde. Mi se vraćamo na prva tri dana, a onda sam saznao one priče, ne moižete da poredite Staniju i nju, ja sam sa Stanijom provero tri godine. - rekao je MArko.
Ja ne mogu da poverujem da tebi smetaju ti spiskovi i priče - upitala je Zorica.
Ja neću biti ni sa kim ovde , ja sam drugi dan rekao da neću biti ovde sa njom - dodao je Marko.
Ti si proveo malo vremena sa njom, a nisi joj nijednom prišao kada je plakala da vidiš kako je. Milica i Ana su veće folirantkinje od nje. - govorila je Zorica pa je nominovala Marka.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: N.B.