AKTUELNO

Žestok start!

Zadrugari trenutno glasaju za osobu koja ih je najviše razočarala. Ovonedeljni vođa Marina Popović dala je reč Lepom Mići.

Od ženaneko ko može da pokaže više i neko ko je sposoban na javnoj sceni je Dijana iz Skoplja. treba da bude aktivnija i uključuje se se u razgovore. Jovana glumica je za mene najveće razočaranje "Zadruge" i sa pravom je nominovana. Od muškaraca gospodin Veljko. Njegove prijatelje poznajem odlično i očekivao sam tvrdu raspravu, stav i karakter. On se povukao i ja ne znam šta mu se dešava, treba da se izdigne jer je neko ko je simpatičan. Broj dva od muškaraca je robert Mitrović koji je ušao na velika vrata kao bivši muž Viktorije Mitrović koja je ovde napravila ludu kuću u prošloj sezoni. On je ispričao priču i posle rekao da je lagao. Od cele priče moram da nabrojim Jovanu. Ušla si da budeš fina i pozitivna priča, ti si moje najveće razočaranje jer sam smatrao da ćeš me oduševiti u pozitivnom smislu. Nisi se obrukala, ali si razočarala - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja se jesam povukla u sebe, to je tačno. Ja sam neko ko ne voli da se meša u tuđe živote i puštam druge da žive svoj život. Ne želim da se mešam ni u šta što nema veze sa mnom, jer vidim kako pojedini shvataju kritike. Ja znam ko sam i šta sam, mene to ne može da povredi. Svesna sam da mi ovo gleda muž, prijatleji i roditelji, znam kako bi se nervirali kad bih dovela sebe u ovu situaciju - dodala je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.