AKTUELNO

Biće gusto!

Nakon emisije "Vandredno ubacivanje", počela je emisija "Pitanja novinara". Voditeljka Dušica Jakovljević dala je reč novinaru portala Pink.rs Darku Tanasijeviću. Darko je podigao Maju Marinković.

Majo, slušao sam te pažljivo prethodnih dana šta si govorila, kako si komentarisala neke odnose u koje si upletena. Rekla si da te ne prija da budeš akter nekih priča i da ono što Marko Marković radi liči na ekskurziju u osnovnoj školi - krenuo je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Da, tako sam rekla. Totalno sam se distancirala, u korektnim odnosima sam sa njim, ali više nemamo tu relaciju kao pre. Jasno sam rekla kako stoje stvari i održala sam reč. Ne pripadam tom trouglu, četvorouglu, kokošinjcu... Mislim da sam te neke stvari prevazišla i tu mi nije mesto. Ne želim da šaljem neku sliku. Bilo mi je malo dosadno, ja gotivim Marka, ali da postoji neko simpatisanje, ne - rekla je Maja.
Rekla si da si bila u kokošinjcu da nahraniš kokoške. Koju si najviše nahranila? - pitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

To je činjenično stanje. Devojke trče za njim, to njega odbija. Da želi da bude sa nekom devojkom, ušao bi u taj odnos. Anita kaže da se povlači iz odnosa, pa ide od kreveta do kreveta, pita za njega, trči za njim. Milica kaže da se povlači, pa flertuje u prolazu. Kod Ane postoji emocija, nije obostrana, ali Ana non-stop brine da li je gladan... On ima taj neki gard, mogu do granice do koje on dozvoli. Ja mislim da Marku to imponuje, svaki muškarac voli da devojke trče oko njega. On je ipak bio sa Stanijom, ona ima reputaciju, uspešna je devojka, treba da drži taj nivo. Ne sme da dozvoli sebi kvantitet, već kvalitet - dodala je Marinkovićeva.
Šta fali Milici? - pitao je Tanasijević.

Foto: TV Pink Printscreen

To je smešno upoređivati, ponižavajuće za Staniju. Sebi bi spustio cenu. Ne kažem da je Milica loš čovek. Da mu se sviđa, već bi priznao simpatije. To je kokošinjac, nije devojka koju on želi. Mislim da u dubini duše pati za Stanijom. Nije prevazišao neke stvari u svojoj glavi - rekla je Maja.
Majo, da li je Marko tip muškarca koji bi mogao da te osvoji? Rekla si da je bez stava i karaktera - dodao je Darko.
Marko je kulturan, vaspitan, ima moralne kodekse, ali fali mu energija i stav. Ja pričam u svoje ime. Moj muškarac mora da ima stav, da štiti svoju devojku, da zna da odgovori, da bude muško. Ne može da ustane i kaže: "Ja ne znam šta da kažem". U startu gubi. Niko ne voli neodlučnost. Ipak, on nije više klinac - govorila je Marinkovićeva.
Kad Marko priča o vašem odnosu, priča kao da on bira tu. Da li si ti stekla takav utisak? - pitao je Tanasijević.

Foto: TV Pink Printscreen

Dosta je kontradiktoran, priča jedno u izolaciji, drugo ovde. Rekao je: "Ja da sam hteo da budem sa Majom, ja bih već bio". Ne, ja nikome ovde nisam dala zeleno svetlo. Sve je išlo do jedne granice, da se ne pređe taj nivo muvanja. Navikao je na kokošinjac, mislio je da sam ja jedna od tih, ali ja sam ozbiljniji zalogaj - odgovorila je Maja.
Kakorreaguješ na Miličine tvrdnje da je ona za tebe Hurem? - pitao je Darko.
Zaista se ne bih bavila tim niskobudžetnim pričama. Da je Hurem, već bi se odlučio za nju. Pre bih ih nazvala robinjama, nego Hurem - odgovorila je Marinkovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Maja Marinković

#Marko Marković

#Stanija Dobrojević