AKTUELNO

Maja nakostrešena!

U toku je emisijia "Pitanja gledalaca" sa Milanom Miloševićem, a voditelj je naredno pitanje pročitao Marku Markoviću:

Foto: TV Pink Printscreen

Je l' misliš da je okej da zavlačiš ostale devojke? Zašto ne prizanš da si odlepio za Majom?
Sviđa mi se što sam rekao i ne krijem, a zavlačio nisam, ogradio sam se vezano za Anu još pre 15 dana - rekao je Marko.
Ona je zaljubljena u njega pritom - rekla je Matora.
Ako već komentarišemo kolena, ja dobro znam kako to funkcioniše ii ponižavajuće je za nju, ne za njega on je muškarac. Za njih je ponižavajuće jer ako je stvarno tako, ajde čisto da te očešem, pa makar i da je koleno - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekao sam da je ne gledam tim očima, za Anitu sam rekao da ništa ne osećam, ako izuzmemo ta tri prva dana. Nisam rekao ni za Milciu - rekao je Marko.
Voleo bih da uđeš sa Majom u vezom i da isto to "ništa" radiš - rekao je Miki.
Moj subjektivni osećaj je da mu je pun kofer stvari. maji smo svi govorili da treba d nađe dobrog i finog, a ne šta je ona zaopravo. Ja sam znao šta Marko radi i to sam Milici danas pokušao da objasnim. On i dalje nosi taj teret Stanije i klasifikovao tri devojke te vrste, prvo Maja koja najviše odgovara tom profilu, drugo mesto Anita, Milica i Ana, a treće sve ostale. Kod muškaraca radi šarm, a kod devojaka lepota. on sad sam sebi zabada nož u leđa, sledi mu sunovrat ako ne odigra kako treba. Njegov domen nije Maja Marinković, on je negde tip Milica, a sam je rekao da mu ove druge ne pripadaju. Ovo će mu se obiti o glavu i ponela ga je ova rijaliti uloga. Jedina je Maji mogla po nekim njenim kriterijumima da parira, Slađa - rekao je Ivan.
Rekal sam u studiju da on nikad neće biti sa devojkama ko0je ne pariraju Staniji Dobrojević, ali je ona rekal da ne želi da joj govore da je on bivši dečko Staniej Dobrojević. On nosi repove devojke koja izgleda kao lambordžini, a ja sam lamboržini - rekla je Slađa.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u videu.

Autor: M. M.