AKTUELNO

Svaki dan najboljeg kladioca vodimo u Katar na meč Brazil – Srbija. Za danas promo koeficijenti u Rusiji, na Ahmat i Zenit

Svakog dana Mozzart vodi najboljeg kladioca u Katar na utakmicu prvog kola Mundijala, Brazil – Srbija. Na vama je da pogodite najveću dnevnu kvotu i da se ukrcate na Mozzartov avion. Put do dobitka iz snova lakši je uz promo kvote.

Bukmejkeri Mozzarta za ovaj skromni dan kada su u pitanju fudbalska dešavanja izdvojili su dve kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu. U pitanju u mečevi trećeg kola Kupa Rusije - dvojka na Zenit u Moskvi protiv Spartaka i kec na Ahmat u Groznom protiv Rostova.

AHMAT – ROSTOV (ČETVRTAK, 14.00), KEC 2,40

Posle dva kola Kupa Rusije, Rostov ima maksimalan učinak u Grupi C, dok je Ahmat sakupio tri boda. Pobedio je na svom terenu Orenburg, ali je poražen u Moskvi od Dinama. Domaćin ima imperativ trijumfa ako želi na jedno od prva dva mesta i nastavak takmičenja. Rostov igra sjajno ove sezone, najbliži je pratilac Zenita u Premijer ligi Rusije. Nije još izgubio u sezoni, odnosno 10 mečeva u prvenstvu i dva u Kupu Rusije. Gosti su u seriji od pet trijumfa. Tradicija je uz tima iz Groznog koji je savladao današnjeg rivala na tri uzastopna meča.

SPARTAK MOSKVA – ZENIT (ČETVRTAK, 19.30), DVOJKA 1,80

Ovi timovi su odigrali dve utakmice ove sezone i na obe je slavio Zenit. U šampionatu, klub iz Sankt Peterburga je pobedio ui Moskvi sa 2:1, dok je na svom terenu u predigri prvenstva dobio ljutog rivala sa 4:0 u Superkupu Rusije. Čak 11 mečeva u nizu Moskovljani su bez trijumfa protiv Zenita (sedam poraza i četiri remija). Poslednji put je Spartak dobio današnjeg rivala pre skoro pet godina, kada je u Moskvi bilo 3:1. Očekuje se da će obojica trenera da “promešaju karte”, da će šansu da dobiju i rezervisti. Spartak ima obe pobede u ovom takmičenju, dok je Zenit na samo tri boda. U prošlom kolu je poražen od Krila Sovjetova u Samari. Pred ovu utakmicu, velike promene u redovima Spartaka. Velikan iz prestonice je dobio novo rukovodstvo.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

#Mozzart

#mozzartbet

#mozzartsport