AKTUELNO

Nije mu ni do čega!

Zadrugari su dobili novi zadatak od Velikog šefa i danas glasaju za najboljeg čoveka u Beloj kući.

Što se tiče dobrog čoveka, malo vas je ovde. Moj izbor za najbolje čoveka će biti Petrući. Mislim da je to momak koji ima najbolje vreline, ne misli zlo i nikog ne mrzi - govorila je Maja.
Svoje najbliže bih naveo kao najbolje osobe, ne bih se družio sa lošima. Jednu bih izdvojio, a to je Ša. Dugo nisam upoznao tako dobru osobu - pričao je Sauer.
Navešću Mikija, daje svima sve - rekao je Zvezdan.
Za mene je to Ša, brat koji deli sve šakom i kapom. Ja bih voleo sa tobom i napolju da se družim - dodao je Kerić.

Foto: TV Pink Printscreen

Po meni je ovde najbolji čovek Zvezdan. Tu je da sasluša sve i da savet - rekla je Anita.
Ima par mnogo dobrih ljudi koji su od početka uz nas nove. Za mene je to Ša, gde je Ša tu je i Matora. Izdvojio bih Nenada Aleksića jer je mnogo dobar čovek. On je od samog početka uz nas - govorio je Rodni.
Ovde ima okej ljudi, dobrih ljudi. Sofija, Zorica, Ša, Palčica, ali ću ja da izdvojim Adama i odabrem ga za najboljeg čoveka - dodala je Tamaris.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne bih ja rekla da smo mi tako dobri, ali nismo ni toliko loši i zli. Imamo svi mane i vrline. Za mene ste svi okej, osim onih sa kojima sam imala svađe. Najviše blejim sa Marinom, Anastasijom, Miksi, Bebica dobar čovek, Adam... Ima vas. Navešću nekog ko me je zaista iznenadio, ne mogu da zaboravim to. Imala sam sukobe zbog čoveka koji svašta, mene to ne zanima dok me poštuje, a ni napolju ništa loše nisam doživela. Za neke najgori, za mene veliko poštovanje. Odabraću Uroša - poručila je Zorica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta. 

Autor: A. N.