AKTUELNO

Bukti rat!

Tokom nedeljne raspodele budžeta, Brendon je ušao u žestom sukob sa Super Cvetom.

Anita, tebi ću da dam sredni budžet, ti si mi bila zanimljivna, ali ne zanam šta se tebi desilo, gde si nestala? - upitao je Brendon.
Bolena sam - rekla je Anita.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja stvarno ne znam zašto osobe od jedva sedamnaest godina govore i žale se na svoje zdravstveno stanje. Mene niko ne pita da li ja mislim na mačku, ni kako je meni - rekao je Brendon.
Boki, mali budžet, ne družimo se, nisi mi zanimljiv - kazao je Brendon.

Foto: TV Pink Printscreen

Rodni, mali budžet, ako ti nešto treba, zvek sam tu. Moral, dvostruku aršini, sve je to jako zasupljeno ovde. Ja se ovde ponašam onako, kako se ponašam kod kuće - rekao je Brendon.
Cveto, dajem ti mali budžet. Ja sam za ljube poput tebe istrebitelj. Bacio sam te u postelju na dva dana. Lično ja sam te bacio u postelju, ali sam odlučio da živiš, jer si potrebna rijalitiju. Dakle, na dva dana sam te bacio u postelju, odlučio sam da ti oprostim i iskuliram te. Ja sam se adaptirao, mačko, samo da znaš. Ja reagujem u momentu, ništa perfidno - istakao je Brendon.
Meni se sviđa Marko Smiljičć, mislim da je zbog toga naš konflikt nastao - rekla je Cveta.
Ja sam prošlo leto bio sa Sanjom u Grčkoj, ali bih ovo leto da idem sa Miljanom, tobom, mačkom i mačorima - rekao je Mikica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: S.Z.