AKTUELNO

Šok!

Domaćini radio emisije "Amnezija", Nenad Aleksić Ša i Miljan Vračević, nastavili su razgovor sa budućim mladencima Majom Marinković i Bilalom Brajlovićem.

Mogu ljudi da pričaju šta hoće, biće onako kako kažemo Maja i ja. Tu ljubavi i emocije ima, mene to ne zanima, bitno je da ja vidim a ne ostali. Moja mama je Zorica, a ona je izabrala Jelenu. Mislim da je tu problem između mama. Zorici verujem i zato sam je danas ono pitao, ona je meni odgovorila. Ona sigurno nije ovde da sabotira našu ljubav i našu svadbu, a mislim da je problem to što Jelena ne veruje u to - rekao je Bilal.

Foto: TV Pink Printscreen

Jelena, ne želim u zadatak sa tobom, jer si se primila kao da je tvoja svadba. Meni je jako žao što ti nisi našla ljubav u rijalitiju, nego ti je Maja dala da joj budeš majka. Primaš se kao saučešće - rekao je Miki.
Drago mi je što je Mića rekao da će podržati našu ljubav, jer je rekao da nije ništa - rekao je Bilal.

Foto: TV Pink Printscreen

Samo da kažem, u spoljnom svetu isto tako postoje brakovi i veze gde se porodice ne slažu. Pošto se desilo, ja vam želim od sveg srca da budete dobro. Ti Majo prva držiš gard za neke stvari, a vi treba da se potrudite da pokažete da je vaša ljubav prava - rekao je Mića.
Mi vam želimo svu sreću - rekao je Ša.

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: N.Ž.