AKTUELNO

Sanja ovoga puta nije imala milosti!

Nenad Macanović Bebica, bio je sledeći zadrugar koji je bio na meti publike.

Foto: TV Pink Printscreen

Ako si toliko siguran u Miljaninu ljubav, zašto si stalno sa njom u izolaciji, ili za strah ipak nema leka - glasilo je pitanje.
Stalno smo zajedno ovako, idem sa njom jer je ona tamo, ali nemam nikakav problem i da bude tamo sama - odgovorio je.
Juče si rekao nešto drugo, Nenade, gledaoci kao da ne čuju - odbrusila je Miljana.
Jesam imao malo paranoju, ali to je prošlo - nasmejao se Macanović.

Foto: TV Pink Printscreen

Bebica je takav, on je požrtovan prema svojoj devojci, jako se lepo ponaša, radi pedikire, manikire, oblači joj čarapice... Kada sve uzmemo u obzir, normalno je i da spava sa njom. Ali, da li to radi iz straha ili ne, to ne znam - rekao je Zola.
Plaši se, ali iz opravdanih razloga. Ja sam sigurna u svoje emocije, ne bih mogla sada da zaspim bez njega. Da Nenad nije u izolaciji, svakako bih spavala ka zidu. Danas, pomeri glavu ja je vraćam ka sebi... Na osnovu prethodne sezone, strah je opravdan. Miljana Kulić više neće biti rijaliti budala... Meni odgovara da je on u izolaciji sa mnom, zaista želim da prekinem ovu priču, ne želim više da se vuče... Ne treba mi priča sa Zolom - pričala je Miksi.

Foto: TV Pink Printscreen

Miljana Kulić je odgovorila i na naredno pitanje gledalaca.

Zašto Marija upravlja rtvojim životom, Zola je bio u pravu što nije hteo ponovo sa tobom, znao je da će ući Bebica - glasilo je novo pitanje.
Naravno jer kada uđe Bebica, tu ne postoji više niko. Ja sam se samo šalila sa njima malo, a Marija jeste uvek u pravu. Volim ga, hoću da budem sa njim imam i planove sa njim, a sa ovim nemam ni planove ni ciljeve. Sa Zolom nisam imala ništa - tvrdila je Miljana.
Jasno je da je Bebica došao sa stavom Marije, promenila se od kad je on došao. Od kad je on tu nisam osetio ništa od strane nje, možda nešto malo. Vidi se da im ljubav ima težinu, drago mi je što se super slažu.Čak mi ne smeta kad je Bebica u izolaciji, simpatično mi je kad hrče, kao na jutjubu kad pustim kišu da se uspavam. Ovo je druga Miljana ali i drugi Bebica, ima neku veću muškost - govorio je Zola.
Hoćemo svadbu! Ali pravu - dobacila je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Vidi se da se Miljana promenila i do sada mi je najbolja. Bebica jeste super i bolji nego prošle godine,a Zola se izolovao, ne smetaju jedno drugom. Asko ostane ovako, biće svima dobro - govorila je Zorica.
Svesna sam da meni mama neće nikada neće oprostiti ono što je bilo pre nego što je Bbica ušao. Ne bih volela da uđe da se ne bi mučila, stresirala... Nerviraće se, neko će je na*ušavati ku*cem, a ja to ne mogu da trpim... Ako uđe sa vrata će mi govoriti svašta... - dodala je Kulićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Svi smo svesni da je Miljana sa Bebicom samo zbog Marije jer ona tako misli da je najbolje - rekla je Sanja.
Svi znaju da nisam ja takva i da ne želim da budem sa Bebicom, ja bih mu rekla ''svaka ti čast'' i sklonila se, bila bih sama - tvrdila je Miljana.
Zašto to nisi radila kada si rekla da voliš Zolu i da te Bebica ne zanima - brecnula se Sanja.
Svestan sam tek sada da je ona sa mnom pravila šou - dodao je Zola.
Može on da je pokriva Zola koliko hoće, svi smo ovoga svesni. A sve više je sa Inom i ono što je rekao da neće biti sa njom, sve je manje moguće. Non stop su zajedno i baš im je lepo - rekla je Sanja.
Nemam nikakve emocije prema njemu! Ja da dozvolim da mene jedan Zola diskvalifikuje i pravi budalom? Prebole ljudi roditelja, majka sina prežali, a ne ja Zolu? Najbitnija sam sama sebi, ta veza me tera pravo u propast. Meni je mozak Nenad pomerio kada je ušao... Znam da se svi smejete, ali ja ću to vremenom dokazati - tvrdila je Miksi.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.