AKTUELNO

Drama!

Sofija Una Manić je dobila priliku da vidi kako Ana Spasojević pričao o odnosu Marka Markovića i nje. Ana je istakla da je bila prisnija sa Markom kao prijateljica, nego Sofija kao devojka.

Gledaoci su mogli da vide na čemu sam ja insistirala. Evo, i ova tema malopre, i ova za Marka. Mogu da pričaju šta hoće. Ne dozvoljavaju da se kod dvoje normalnih ljudi bilo šta razvije, da nije degutantno... Insistirala sam da se naglasi da je ova osoba tamo (Milica) kriva za 90% svih mešetarenja. Pitala sam malopre, nisam htela da se ubacujem, ako se sve ovo dešava sa Bilalom, pravi Maji sr*nja, čime sam ja zaslužila dve nedelje abnormalnog vređanja? Anita je bila transparentna, rekla da će da me ispoliva. Pored Milice prolazim, ona onako... Budi m*do. Moja veza sa Markom nema veze sa ovim svinjarijama, nije do mene, nije do njega, nego do ovih ljudi. Prolazim pored nje (Milice), ona dobaci: "K*rvetino" - rekla je Sofija Una.

Foto: TV Pink Printscreen

K*nja mi se od nje. Evo činjenice za vaš ćorave. Da li si dolazila kod Sofije u krevet i mazio je 15 minuta? Danijel, Sauer? Jeste. Kad su hteli Danijel i Sauer da budu sa njom... Ona je sačekala da Marko istroši priče sa svim ovim glupačama - ubacio se Ivan Marinković.
Danijele, Sauere, da li ste me vaćarili? Da li smo se muvali - pitala je Sofija.
Sa mnom nisi, sa Danijelom jesi - dodao je Sauer.
Svira mi k*rac za vas dvojicu, Zvezdana, Pecu... - pobesnela je Manićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Mala hoće k*rac, a ne dobija ga - dodao je Marinković.
Ako već pričamo o tome što ne provodimo više vremena zajedno, posle tri godine veze napolju, ne bih mogao sa nekim da provodim 24 sata zajedno. Imam drugove kao što su Ša, Petrući, Ivan, Miljan... Imam ljude sa kojima treniram. Ne želim gas da dajem. Ja ne kapiram Anu, ona je svuda, kao vegeta - rekao je Marko Marković.
Cela kuća to priča, samo je pušten moj klip - uzvratila je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.