AKTUELNO

Zanimljivo!

Milica Veselinović zauzela je treće mesto na listi najdvoličnijih. Anđela Đuričić dala je svoje mišljenje a nakon toga i Marko Marković o zadrugarki.

Na trećem mestu kao najdvoličnija podići ću Anđelu, a Milica je na trećem mestu, šta misliš zašto? - upitao je voditelj.
Za mene je to odnos sa Aleks mada i sa Markom Markovićem. Ide stalno po kući nakon svega, prva dvolična situacija je za dron i prenosiš informacije kod nekog sa kim nije dobra. Mislim da se i Bilalu poveravala, a u poslednje vreme ispada da čuva Aleks od nečega. Kao da se nešto krije, ispada dvolična. Imamo i to, Maja je iznela to za poruke sa Filipom. Videla sam i neću da iznosim to. Zola je pita kad će ''Sneg'', a ona se druži sa njom. Ne može najbolja drugarica da pita kada će da dođe Filip. Sve je usko povezano, ti da imaš nešto sa njim, to bi bila katastrofa, kad ste vas dve najbolje. Zna se da si pitala njegovog druga - kazala je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Ako bude bio učesnik, pričaćemo - rekla je Milica.
Mislim da ima zbog Aleks izglasa, ovo vezano za Marka gde si zaljubljena kao u njega, a onda tu oko Bilala. Vide se malo drugačije stvari, nego što ti pričaš. Ona jeste zaljubljena, ali to nije Marko Marković - rekla je Anđela.
Danas sam među prvima to rekao da jeste, počeo sam od sebe. Presudio je odnos sa Aleks, nesvesno je ukanalila. Ne samo prema meni, već i prema njoj - rekao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: D.D